Пореден ден с тапа от камиони на булевард „България“

0
Шофьорите са принудени да минават през село Николово, за да избегнат опашката от камиони
Шофьорите са принудени да минават през село Николово, за да избегнат опашката от камиони Снимка: Dunavmost / архив

Шофьорите са принудени да минават през село Николово, за да избегнат опашката от камиони

Заради транспортния хаос при преминаването през Дунав мост - Русе шофьорите на автомобили бяха принудени да минават през съседното село Николово, което удължава пътуването с няколко километра.

Тази сутрин трафикът също е интензивен.

Председателят на Общинския съвет в Русе Иво Пазарджиев заяви в "Денят започва" по БНТ, че трафикът на тежкотоварни камиони е увеличен многократно. При наличие на снеговалеж ситуацията ще бъде изключително усложнена, коментира Пазарджиев.

По думите му проблемът може да бъде трайно решен с изграждането на Дунав мост 3, приемането ни в Шенген и изграждането на магистрала Русе - Велико Търново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    русенец
    ...и поредна нощ с клаксони и изнервени шофьори.
  • 2
    7
    Аз
    Густоооо
  • 16
    6
    Йосиф
    Проблемът е заснет на снимката. Турският камион с вързана жилетка в левият ъгъл означава, че е приключил тахографа и е в период на дневна почивка 11 ЧАСА. Това значи, че в следващите 11 ЧАСА той трябва да бъде заобиколен стотици пъти в които ще става задръстване. Ченгетата нямат никаква вина, защото вземането на отношение по този казус не е законово урегулирано, защото е ново явление у нас. В момента в който се приеме закон за санкция от 1000 евро за ползване на дневна почивка в опашката и всичко ще се отпуши. Но сега в парламента тече съвсем друга мода и решения в полза на народа не се обсъждат. Там виреят американски и брюкселски маши.
  • 15
    5
    18
    Шенген, менген, трети мост, магистрала, заселване на Марс. Проблема е тук и сега. Решението също. Полицията да си свърши работата. Да обикаля, да предупреждава и глобява. Който блокира обществен път подлежи на санкции и по сега действащия закон. Най - лесно може да се приложи чл.180. Паралелно с това набедения за кмет да обяви частично бедствено положение и без обществена поръчка, така или иначе пак ;нашите” фирми ще строят, се изгражда въпросния мечтан паркинг. А мостове, магистрали и т.н. така или иначе няма да ги доживеем.
  • 16
    4
    До Ей
    Нали Уж трябва да се разберат кой да опапка паричките и както си му е редът ..от линейни метри,сантиметри...във височина и дълбочина според наклона и.т.н. после се строят хотели,купуват се къщи,парцели,екскурзии,плейметки,джипове и кафеви бели гащи и.и.и.... чакаме другарите от ГоРе... да се произнесат и първи да разделят.После местната бизнес и партиима борба на ниво общински съвет,зам.кметове о ред други ойларипита все гаранти за правилно протичане на процеса
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари