Иво Инджев: Хамас не може да победи Израел, но може „да разлае кучетата"

1
Борбата на ГЕРБ и ДПС е да влияят върху властта без да поемат негативите, коментира той
Борбата на ГЕРБ и ДПС е да влияят върху властта без да поемат негативите, коментира той Видео: NOVA

Борбата на ГЕРБ и ДПС е да влияят върху властта без да поемат негативите, коментира той

Хамас не може да победи Израел, но може „да разлае кучетата” (подобно на едноименния филм преди войната в бивша Югославия) – да обърне внимание върху най-дълго замразения конфликт в съвременния свят. Конфликтът не е между Хамас и Израел, а между Иран, разбира се – Сирия, която е прокси”. Това заяви журналистът Иво Инджев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA.

По думите му ракетите, с които нападат Израел, едва ли са съвременни, но са достатъчни да предизвикат хаос, паника, внимание на света. „От времето, когато Хамас превзе Ивицата Газа и унищожи старите структури на Организацията за освобождение на Палестина (ООП) на Ясер Арафат, периодично показва, че не е забравено миналото. Мащабът, с който се случва днешното нападение е голяма ескалация, такова нещо не е било”, каза Инджев.

Относно предстоящите местни избори, Инджев каза, че борбата на ГЕРБ и ДПС е да влияят върху властта без да поемат негативите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Ivo
    Това са боклуците,от Сирия и Иран,но Израел ще им плати,ще си го получат много сериозно,ислямска измет!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари