Ивана Тодорова от Русе встъпи в длъжност "съдия" в Районен съд - Разград

4
Тодорова над 12 години юридически стаж, от които 5 години като съдия по вписванията в Районен съд - Русе
Тодорова над 12 години юридически стаж, от които 5 години като съдия по вписванията в Районен съд - Русе Снимка: Окръжен съд - Разград

Тодорова над 12 години юридически стаж, от които 5 години като съдия по вписванията в Районен съд - Русе

Ивана Тодорова положи клетва и встъпи в длъжност "съдия" в Районен съд - Разград.

На официална церемония днес в Районен съд - Разград, съдия Ивана Тодорова положи клетва и подписа акта за встъпване в длъжност „съдия“ пред Общото събрание на съдиите и административния ръководител - съдия Нели Генчева, председател на Районен съд - Разград.

Тя е назначена след спечелен конкурс за първоначално назначаване на длъжност „съдия“ в районните съдилища, обявен с решение на СК по протокол № 2/24.01.2023 г.

Ивана Тодорова е от Русе. Завършила е „Право“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“. Има над 12 години юридически стаж, от които пет години като съдия по вписванията в Районен съд - Русе. Работила е и като юрисконсулт на няколко места, сред които при частен съдебен изпълнител и в банкова институция.

Поздравления за встъпването й в длъжност, пожелания за здраве, удовлетворение от работата и професионални успехи, съдия Тодорова получи от председателя на съда и съдиите от Районен съд - Разград.

На новото си работно място съдия Тодорова ще разглежда граждански дела.

Това е трето съдийско назначение в Разградски съдебен район след проведения тази година конкурс за първоначално назначаване в районните съдилища. На 11 и 20 юли бяха представени съдиите, които попълниха щата в районните съдилища в Кубрат и Исперих.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    „Право“ в РУ
    Благодаря ти ДМ за изключителната новина. Чудя се, да се смея ли, да плача ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари