Иван Шишков: 30 километра от магистрала "Тракия" трябва да се ремонтират основно

1
Ще бъде гарантирана поддръжката на пътищата от следващата година, каза служебният министър на регионалното развитие и благоустройството
Ще бъде гарантирана поддръжката на пътищата от следващата година, каза служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Снимка: Стопкадър, bTV

Ще бъде гарантирана поддръжката на пътищата от следващата година, каза служебният министър на регионалното развитие и благоустройството

Целият участък от Нова Загора до Ямбол на АМ “Тракия” вероятно ще трябва да бъде ремонтиран основно. Това са около 30 км. След около година ще е нужен основен ремонт и на участъка от Нова Загора до Стара Загора”, заяви служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков в "Защо, г-н министър?" по bTV.

Пробата от асфалта показва, че различните участъци варират между 190 и 200 милиметра, а дебелината му трябва да е 220 милиметра”, добави той.

Ще бъде гарантирана поддръжката на пътищата от следващата година, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари