Ето ги победителите - радостни и невинни!

1
Нагло ни се хилят в лицето, Борисов ни се кара, сипе простащини
Нагло ни се хилят в лицето, Борисов ни се кара, сипе простащини Снимка: БГНЕС

Нагло ни се хилят в лицето, Борисов ни се кара, сипе простащини, коментира Иван Бакалов

Ето ги победителите, радостни и невинни. Тя - с къща за милион и нещо, със заплати на семейство държавни служители, честа посетителка на офиса на Божков в миналото.

Той невинен като агне, защото никой не се и опитва да го разследва. Смее ни се цял свят на обясненията как неква Мата Хари му внесла за снимка злато и пачки и ги изнесла. Медии и тв водещи се правят на ударени, че е посочен като получател на подкуп от 64 млн., за да нагласи закона удобен на Божков (Ама ще помагаш).

И законът наистина е поправен. Има свидетели, които никой не разпитва. И които имат нужда, помагат. И "пълен съпорт от Комисията по хазарта", но дай там още 20 млн. годишно за Нова тв. Нагло ни се хилят в лицето, Борисов ни се кара, сипе простащини.

Не, няма да продължи дълго. Видя се, че вече пет пъти избори, не го щат за правителство. Нека опита сега...

Помни ли някой как след избори през 90-те показваха червената карта на България? Сега показват тъмносиня. Само в някои от големите градове ГЕРБ губи. Така почна и с червените, от големите градове. Колкото по-дълго организираната престъпна група ГЕРБ държи с разни зависимости бизнеса по места, дерибейства в общините, толкова по-тежък разпад ще преживеят. Камък върху камък няма да остане, някои са мачкани години наред. То е като топка, която натискаш надолу под водата,, и тя в един момент изскача високо. Толкова скандали толкова време не могат да се прикриват. Физиономиите от телевизора, които също мигат невинно, че все едно не са разбрали, и те станаха част от тази мафиотска власт. И те ще си понесат негативите.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Sтанко
    Бакале, дай покажи пътя, защото картинките дето рисуваш са ясни, ама отпора няма. Топката дето ще изплува от водата е спукана - да знаеш! Чакаме я вече 34 години и няма да я дочакаме... Керванът си върви и вълците си вият, ама не се вижда слънцето да изгрява...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари