Ивайло Мирчев и Надежда Йорданова предлагат закон за връщането на комплекс “Камчия”

1
Двамата очакват подкрепа за законодателната инициатива от цялата парламентарна група
Двамата очакват подкрепа за законодателната инициатива от цялата парламентарна група Снимка: Комплекс „Камчия“

Двамата очакват подкрепа за законодателната инициатива от цялата парламентарна група

Народните представители от “Продължаваме Промяната - Демократична БългарияИвайло Мирчев и Надежда Йорданова са разработили законопроект за връщането на санаторно-оздравителния комплекс “Камчия” и замразяването на руски имоти, собственост на санкционирани лица. Това стана ясно от публикация във фейсбук профила на Мирчев, който уточнява, че двамата очакват подкрепа за законодателната инициатива от цялата парламентарна група, както и от други политически сили.

“Законодателната инициатива е силно закъсняла, особено с оглед продължаващата война на Русия в Украйна. Международни санкционни мерки в този смисъл са налице от 2014 г., като в отговор на неспиращата агресия на Русия се приемат и нови. За да може България да изпълни задълженията си по прилагане на тези международни ограничителни мерки, е задължително да бъде приет конкретен закон”, пише в профила си Мирчев. Представителят на “Да, България” добави, че законопроектът предлага и поддържане на публичен списък на санкционираните лица на интернет страницата на Министерството на външните работи, с цел гарантиране на правата на трети лица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    фена на Путин
    Трябва да наплащат. За нея е броена в кеш здрава сума и има подписани документи. А Надежда, каква точно се явява, че да пише закони за официална кражба на чуждо имущество, платено в кеш извън всякакви санкционни режими. Чист безобразен грабеж, в присъствието на ограбвания. А плюха соца, че бил тоталитарен. Всичко ще изтръскате обратно, такива неща не може да се случват. Но тогава мирчев ще го гоним чисто гол по улиците и ще го бием с коприва през малката пишка. Както оная от гейм ъф тронс, ще изминава пътя на срама с неговите сподвижници.
  • 3
    5
    и как ще стане
    ще го национализираме като комунистите, или ще си го откупим като капиталистите/демократите/
  • 2
    4
    112
    Отдавна трябваше ! Камчия е българска и трябва да си остане такава ! Хайде да видим Копейката, Корнела и Слави, какви патриотични заклинания ще изрекат !
  • 1
    3
    даскалче,
    Язък че се пишеш даскал, вместо да си караш таксето! Лукашенко е президент на Беларус и няма нищо общо с Камчия, Лужков беше кмет на Москва, когато купиха Камчия, а сега кмет на Москва е Сергей Собянин, та всичко в комплекса е негово и на московчани! То да е х@й да ти го набие човек, ама акъл - забрави!
  • 4
    2
    Доносническа България
    освен да лижат гъза на украинците и Зеленски явно друго не умеят! Първо, комплекс Камчия претърпя инстински ренесанс, благодарение на руските инвестиции там преди години, щото нашата държав доста го беше позабравила и запуснала. Второ, там всяка зима почиват ветерани от войните, а през лятото се организират лагери за ученици и студенти. Има изградена модерна база от отдих и обучение, вкл. огромен спортен комплекс, планетариум, библиотека, музейни сбирки, олимпийски басейн. Откъде накъде всичко това, създадено с руски средства, сега ще бъде взето от България?!? То се намира на наша територия и вероятно може да се ползва и от нас, но не и да бъде конфискувано по арогантен и нечестен начин, както предлагат от ДБ. Впрочем те само такива глупости предлагат, с което доказаха, че служат на чужди интереси- украински и американски и нямат повече място нито в политиката, нито в българския парламент! А ти, даскале, по-добре спри да се самоопределяш като даскал, защото ако възпитаваш децата с подмяна на истина и ценности, е по-добре да бъдеш отстранен от тази професия- в случай, че изобщо си такъв!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари