Ива: На всички вас дължа живота си! Благодаря ви!

3

Днес е международният ден на думичката "БЛАГОДАРЯ"!

По този повод искам да благодаря на всички Вас, мили, добри, красиви, всеотдайни, съпричастни, помагащи хора, разпространяващи светлинката, наречена доброта, на които дължа не веднъж живота си и щастието си! 

Благодаря Ви за всичко, което направихте за мен от мига, в който се запознахте задочно с моята история и самата мен като личност! Благодаря Ви, че отделяхте от своят залък, за да дадете на мен! Благодаря Ви, че участвахте толкова активно в моята кампания, да събера пари за операцията си в Кипър! Благодаря Ви, че дарявахте всеки ден от своето кафе, за да имам аз 1 левче днес в повече към моята мечта, всяко левче беше една крачка към Кипър. Благодаря на всички отзовали се за благотворителните базари, проведени в различните градове, Русе, Варна, София, Бургас, Димитровград, Дупница... Благодаря на всеки един дарил вещи за тези базари, на всеки един, участвал в закупуването на вещ от базарите, благодаря на всеки един, който дори не си е закупил нищо, а е пуснал символична сума в дарителските кутии... 

Благодаря на всички, които организираха благотворителните концерти в моя подкрепа, на всички изпълнители и участници, които се отзоваха на драго сърце и ме подкрепиха безвъзмездно!

Благодаря на всички дечица, майки и учители в различните училища, които допринесоха много със събирането на крайната сума!

Благодаря за изпратените до мен детски рисунки, които ме зарадваха и накараха да си припомня моето детство и тогавашните ми мечти, мечти, които бях забравила, но след време ще започна да осъществявам една по една. 

Благодаря на всички заведения и техните собственици и управители, че позволиха да поставим в техните обекти дарителски кутии в моя подкрепа.

Благодаряяяяяя огромни благодарности изказвам на моите мили администратори на групата "Заедно за Ива", че в продължение на цяла година и повече не спират да ме подкрепят и да ръководят групата, да няма проблеми и недоразумения, благодаря ви мили админчета, че не ме оставихте до ден днешен, че сте до мен и когато се отклонявам от пътя си вие ме връщате отново към целите ми, благодаря ви че ви познавам! Благодаря, че правите толкова много за мен и семейството ми! И тук е момента и да ви се извиня публично, че понякога се държа неадекватно като малко дете, инат ли е, не знам какво е но не е умишлено, не искам нито да ви наранявам нито да ви обиждам с дадени мои постъпки, но понякога не мисля трезво, за което моля за извинение, и искам да знаете, че безкрайно и безусловно ви обичам! 

Благодаря и на всички лекари, сестри, санитари, които се грижиха за мен в болниците в Русе, София - Токуда, както и в Кипър - AIMIS. 

Искам да изкажа и специалните си благодарности към Доктор Лидия Стефанова от УМБАЛ Русе Канев от интензивно отделение, която направи и невъзможното да стане възможно! Лекар с характер и воля, стимул и призвание най-вече да бъде истински доктор, помагащ безусловно на своите пациенти! Благодаря Ви, доктор Стефанова, че спасихте живота ми и бяхте толкова упорита да бъда преместена в Токуда - София, от където пък получих операционна намеса, и те буквално отстраниха проблема, който застрашаваше живота ми, всички вие, доктори, Благодаря Ви за Коледният подарък, който ми дарихте - шанс за нов живот. Макар и от последната операция - сърдечната, животът ми да се промени, мисленето ми също, знам само едно, мечтата ми все още е моя мечта и никой и нищо не успя да я открадне, дори тази с косата да ме беше навестила, не успя да ме изплаши и ще се боря винаги да стъпя отново на краката си! 

Благодаря на всички, които дариха кръв за мен, за да живея, вярвам, че с вашата кръв в моите вени днес съм по-добър човек заради Вас! 

Благодаря на всичките ми приятели, които постоянно ме радват с подаръци, с усмивките си и с личните срещи!

Благодаря и на моята мама, която неотлъчно беше до мен през тези тежки дни, на брат ми благодаря, че също бе до мен... Извинявам се, мило семейство, че ви причиних толкова мъка и болка в сърцата, извинявайте за всички проляти за мен сълзи! Обичам ви много силно, мамо, бате...

БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ

И простете ми, ако с нещо някога съм ви обидила! 

На всички вас дължа живота си! Отново- Благодаря! И винаги ще ви Благодаря!

Ивелина Димитрова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари