Ива Христова: При сегашния вид на COVID-19 по-често има възпаление на очите

18
Само за месец случаите на заразени с COVID-19 у нас са се увеличили 7 пъти
Само за месец случаите на заразени с COVID-19 у нас са се увеличили 7 пъти

Само за месец случаите на заразени с COVID-19 у нас са се увеличили 7 пъти

Сред симптомите на сегашния вид на COVID-19 по-често има възпаление на очите. Данните не са достатъчно, за да се сравнят с предишните варианти. Всяко едно заболяване протича различно тежко в зависимост от имунитета на пациента. От вариант „Делта” към вариант „Омикрон” на се премина с около 30 мутации. Все още това е подвариант на „Омикрон”, но много малко са данните за него. Това заяви директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Ива Христова в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Само за месец случаите на заразени с COVID-19 у нас са се увеличили 7 пъти. Нараства броят и на приетите в болница ежедневно. А много страни се готвят за нова, есенна вълна. Междувременно у нас пристигнаха 80 хиляди дози от адаптираната ваксина на „Пфайзер”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    4
    Истината
    Всичко опира да се ваксинират хората за да намалее народа на земята.Погледнете че от ваксинирани не вземат кръв. Не могат да забременее и до 2030 ваксината уж ще убият толкова много хора повярвали на политиците пионки.
  • -19
    3
    Ами недей
    Не вярвай на никого, който ти казва, че това е изключително опасен вирус. Вярвай на шебека Мангъров и другите идиоти, които ти казват, че е безобидна китайска кашличка. Продължавай да вярваш на последните и когато ти сложат кислородната маска в туба и се борят за живота ти, когато хванеш безобидния вирус. Дано да вярват и всички хора, които изпозаразиш вандалски. Ще вярват и близките ти, докато ти избират ковчег. Е, все пак не ти го пожелавам. Пожелавам ти само да излезеш от пещерите.
  • 12
    2
    Марин
    Ива Христова чии интереси обслужва? Защо да й вярваме...
  • 10
    1
    Марин
    Ива Христова чии интереси обслужва? Защо да й вярваме...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари