Искрен Веселинов: Решението за магистралата Русе - В. Търново е скандално

1
Веселинов смята, че спирането на строителството е проява на безотговорност
Веселинов смята, че спирането на строителството е проява на безотговорност Видео: КИС 13

Веселинов смята, че спирането на строителството е проява на безотговорност

Едно от основните неща, които Агенцията за държавна финансова инспекция трябва да провери защо цените, на които се възлагат поръчките, надвишават с 40 до 55% прогнозния бюджет, предава КИС 13.

Спира изпълнението на автомагистралата Русе - Велико Търново, въпреки че е с изрядна процедура по Закона за обществените поръчки, смята съпредседателят на ВМРО Искрен Веселинов, който беше начело на Регионалната комисия в 44-то Народно събрание. Според него, решението на Кирил Петков да спре строителството на автомагистралата поради подозрения за нередности, е скандално. Проверката ще трябва да установи и защо поръчката се е оскъпила с над 550 милиона лева.

С построяването на магистралата могат да се избегнат много тежки инциденти с жертви, които взема всяка година пътя Русе - Бяла. Затова Искрен Веселинов смята, че спирането на строителството е проява на безотговорност.

Агенцията за държавна финансова инспекция ще провери и дали е налице тръжна манипулация, която е довела до ощетяване на бюджета на Европейския съюз.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Ванче Михайлов
    Веселинчо,плати ги ти със свинчуга Каракачан тия над половин милиард народ и пари отгоре,бе?!Я как лесно отстрани с чужда пита помен ще ми правиш?!Тия кинти са народни,искат пак да крадат,както се крадяха ,когато бяхте подлоги на Боко Тиквата....илиги копаеш в собствения си двор?!?Жертви ли??Ами тия диваци как за толкоз десетилетия не разбраха,че пътищата заразни,релеф,обстановка ,що не се съобразяват с пътните условия,а все се трепят?!И до днес се трепят яко из цяла БГ,а не само край кирливата ви Бяла,трепят се и на магистралите,ще се трепят и на магистралата Русе до Търново,ако ще и космическа да е...що тъй,бе,пезевенк??? Пиши още "Просто Киро"като легионите простаци и говнари в тъпата татковина и какво,мислиш се за умен ли........държачи и близачи на спихналите миризливи топки на Тиквата ви любима,ама край,умря Марко,парламент и папка е на народен гръб през крив макарон за вас!!
  • 2
    1
    Гошо куче лошо
    Ми ... то ... всичко поскъпна. Матряла, труда, комисионните ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари