Искрен Веселинов раздаде автографи на младите читатели в Русе

0
Русенският политик се представи пред русенци в не толкова познатата си роля на писател
Русенският политик се представи пред русенци в не толкова познатата си роля на писател Снимка: Дарик

Русенският политик се представи пред русенци в не толкова познатата си роля на писател

Всички читатели, избрали романа, получиха персонално послание от автора и удоволствието от приятен и зареждащ разговор.

Още в първия ден от изложението „Десант на книгата”, русенският политик и съпредседател на ВМРО – БНД Искрен Веселинов, се представи пред русенци в една не толкова позната за широката общественост роля – тази, на писател. Той беше на щанда на издателство „Разказвачът на приказки”, за да се срещне лично със своите млади читатели и да им представи своя фентъзи роман „Черният гмурец”, предназначен за тийнейджърската аудитория.

Всички читатели, избрали романа, получиха персонално послание от автора и удоволствието от приятен и зареждащ разговор, пише Дарик.

И за да открехнем леко вратата към магичния свят на „Черния гмурец”, ще ви кажем, че се разказва за един велик магьосник, който разбира, че се е изгубил в първичните измерения; Мили – едно момиче от Земята – което отваря сетивата си за света на вълшебството и за тайнствени сили, които се опитват да пробудят един древен бог.

Това е само началото на едно невероятно фентъзи приключение, което ще ви срещне с върколаци, вили, юди, караконджули, змейове и много други същества от света на автентичната българска митология и магия.

Древни пророчества и нелепи случайности ще поставят героите в центъра на сблъсък, започнал още със самото Сътворение.

Черният гмурец” е от книгите, които се четат с чаша какао или чай, пътувайки спокойно през разкошната фантазия на автора на едно изумително приключение за малки и големи. Така че, ако имате свободно време – ето ви една добра идея за стопляне на душата.

Всъщност Искрен Веселинов не за първи път влиза в амплоато на писател. Русенският политик има издадени още три книги. Това са историко-философската студия „Защо съм патриот”; поетичния сборник „Повиках мрака” и най-новата му книга, излязла от печат през тази година „Национализмът. Третият път.”, които авторът ще представи пред русенската публика на 27 септември 2023 г. (сряда) от 18:00 ч. в читалище „Зора”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    123
    На таз ще и се разпиша където пожелае.
  • 10
    2
    Вмро
    Този бузистия пак иска лесната народна пара.Тази гняз мястото му е в кеча
  • 17
    1
    Али бей
    На тоз айдутин жена му ги пише книгите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари