Искра Донова роди първата си рожба

0
Актрисата даде живот на малкия Йоан
Актрисата даде живот на малкия Йоан Снимка: Личен архив

Актрисата даде живот на малкия Йоан

Искра Донова първата си рожба. Актрисата стана майка на момченцето Йоан.

"Не вярвам в любовта от пръв поглед, НО на 07.02.2024г. се появи той и всичко затихна за да запечатам този най-красив и дълго чакан миг. Добре дошъл, Йоан!", пише актрисата под публикация в социалните мрежи.

Преди време тя разказа, че е забременяла в клиника в Истанбул, след като преминала серия от процедури. Тъй като по това време снимала сериала "Братя", това налагало през определено време да лети за турския град, а в паузите между снимките си слагала специални инжекции. Първите три месеца от бременността ѝ преминали доста трудно, тъй като ѝ ставало лошо от голяма част от храните, които консумирала. Не можела да пие дори вода. Единственото, с което успявала да се храни, било диня, козунак и спагети.

Актрисата и половинката ѝ решили, че в началото няма да споделят с никого новината за бебето, докато не минат критичните седмици и лекарите не ги уведомят, че всичко с плода е наред. Дори на родителите си съобщили чак след този период.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Пффф
    Това на снимката нейната ръка ли е? Тази жена на колко години е? Я си погледнете палеца към показалеца. Това е кожа на 60 годишна жена!
  • 4
    1
    Чудо голямо!
    Тази мания да се снимат бременни, като си заголят огромните кореми, си е направо извращение. Може да дочакаме такива като тази да решат, че човечеството тръпне да види и как си правят наследници. Влязат в едно сериалче и решат, че са Мерил Стрийп. И светът трябва да научи, че са родили. А тая горката и мъж даже няма, има "половинка"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари