Йоана Буковска, която е с Ковид-19: Нито се подобрявам, нито влошавам

4
Актрисата от почти седмица се бори с COVID-19
Актрисата от почти седмица се бори с COVID-19 Снимка: Фейсбук

Актрисата се бори с инфекцията, но за радост, тя не протича тежко

Без подобрение е състоянието на Йоана Буковска. Актрисата от почти седмица се бори с COVID-19. Екранната Виолета от "Откраднат живот" има множество симптоми на заболяването.

Всичко започва със загуба на обоняние. След това се появяват запушен нос, болки в мускулите и силно главоболие.

"Още съм болна. Не се влошавам, но не се ѝ подобрявам" - разкри пред "България Днес" Буковска. - "Още имам симптоми. За радост заболяването не върви тежко при мен", добави още пред вестника актрисата.

Буковска е изолирана в дома си. Заедно с нея е и семейство ѝ - мъжът ѝ Иван и близнаците Вера и Любомир. Малчуганите са втори клас и учат дистанционно.

"В изолация съм. Не излизам. Не се срещам с никого освен със семейството ми. Все пак с тях живея. Децата са здрави", обясни още чаровната актриса.

Заради заболяването Йоана отложи моноспектакъла си "Променяне". Той трябваше да се състои на 30 ноември. И да е посветен на учителя на Буковска Андрей Баташов.

Актрисата бе една от първите, които скочиха срещу затварянето на театрите по време на първата вълна на COVID-19 през пролетта. Сега Йоана е радостна, че само салоните са отворени за публични събития.

Наскоро актрисата създаде кратък образователен филм. Лентата е озаглавена "Тръгваме на училище, вирусът - не". Буковска е автор, режисьор и участва във видеото.

Актрисата е добре, изолирана е с цялото си семейство

"Искам да установим контакт с децата и да започнем да говорим на техния език, а не само да изискваме и наказваме. Преди да е установен диалог, няма как да се стигне до добри резултати. Ние направихме филм не за вируса COVID-19, а изобщо за вирусите", сподели Буковска.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари