Инвалид бедства три дни в шахта в Сливен

1
След инцидента мъжът е приет в болница в тежко състояние
След инцидента мъжът е приет в болница в тежко състояние Видео: btv

След инцидента мъжът е приет в болница в тежко състояние

Пожарникари от Сливен спасиха 60-годишен мъж, паднал в шахта. След инцидента той е приет в болница в тежко състояние. Вчера сутринта пожарникари получават сигнал за бедстващ мъж в центъра на града.

Оказва се мъж в неравностойно положение, който се придвижва с количка.

Заварихме човек в шахта с дълбочина около 1,50 м вътре, с отвор на тази шахта около 50 см. С лопати разширихме отвора и изкарахме пострадалия. Той беше в неадекватно състояние, вероятно е паднал вътре“, каза инспектор Пламен Димов ПБЗН - Сливен, предава bTV.

Мъжът е прекарал в шахтата поне две-три денонощия, преди съседи да чуят виковете му.

Къщата на 60-годишния инвалид изгоряла преди две години и живее в гаража. Съседите направили подписка, но той отказвал да влезе в социален дом.

Пострадалият има близки, които не го посещават. Мъжът е приет в областната болница, но след изписването ще бъде върнат отново в гаража.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    до ааааа
    просто няма в момента други озлобени тролове да ти харесат коментара. Иначе то си пише - човекът отказва да бъде настанен извън домът му, от който в момента е останал гаража. И то е логично, като има необходимите условия за живот и не желае да бъде преместен на непознато място при непознати хора.
  • -1
    3
    ааааа
    Не ми аресвате коментаря?! Оти бря? Предполагам, че хората от карловско са на друго мнение...ама тях никой не ги пита нали?
  • -2
    2
    ааааа
    Почивните бази и хотелите са запазени за богоизбраните украински бежанци. В България файда няма да си българин.
  • 0
    1
    ...
    WTF! Що за държава! След три дни в шахта в центъра на града го връщат да живее в гаража си, след като къщата му е изгоряла. А защо не в някоя държавна почивна база или в хотел на черноморието?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари