Инспектори от ДАИ излязоха на протест

1
Недоволството е заради предложение да се проверяват камиони и автобуси и през нощта
Недоволството е заради предложение да се проверяват камиони и автобуси и през нощта Видео: NOVA

Недоволството е заради предложение да се проверяват камиони и автобуси и през нощта

Инспектори от ДАИ на протест пред Министерството на транспорта в София. Недоволството е заради предложение да се проверяват камиони и автобуси и през нощта, предава NOVA.

Организаторите са от КТ „Подкрепа”. Инспекторите от ИА „Автомобилна администрация” смятат, че да работят и през нощта би било нарушение на законодателството. Обясняват, че са едва 102 души в цялата страна и няма да могат да осигурят качествен контрол.

На място се очаква да пристигне и изпълнителният директор на „Автомобилна администрация” Бойко Рановски, който да разговаря с протестиращите с цел постигане на консенсус.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    ...
    майкавидаеба ! само да не се правите на ощипани учителки. а на входа на кантара на Дунавмост седите денонощно от една година сигурно. виждал съм ви как си предавате щафетата, едни се омитат когато други пристигнат.Та, абитата и румънците може да щавите по цели нощи а сега протест стягате. корумпирани отрепки сус селски вили за по сто бона.
  • 7
    1
    нЕма начин
    Извън града нощем не спирам нито на полиция, нито на ДАИ, нито на военни. Имал съм такъв случай, пътя Бяла-Русе. Мята ми палка в 23:30. Хайде газ до дупка, паркирах на кръговото до полицията. Изчаках 30 минути, никой не ме търси, та се прибрах по живо и здраво.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари