Инкасатори на "Енерго Про" ще обикалят адреси и по празниците

0
Инкасатори на "Енерго Про" ще обикалят адреси и по празниците
Снимка: Николай Стойков

Инкасаторите на "Енерго Про" ще продължат да отчитат консумираната електроенергия и по време на празничните дни, съобщиха от компанията. Целта е да не се допусне удължаване на отчетния период и нарастване на сметките за електроенергия.

По време на празниците, едновременно с отчитането на показанията, отчетниците ще осъществяват и контрол на изправността на електромерите. Голяма част от сезонно обитаваните имоти се използват именно през почивни дни и техните собственици ще могат да осигурят достъп на специалистите за отчет и проверка на уредите.

Аварийните екипи на "Енерго Про" също са в готовност да реагират при повреди по мрежата. Те са оборудвани с необходимите средства за комуникация, автомобили и инструменти. При възникване на по-сложни аварии, дружеството има готовност да ангажира и допълнителни групи, за да се възстанови максимално бързо електрозахранването.

Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметките си за електроенергия в срок, могат да го направят на дежурните каси на Български пощи на 3-ти и 5-ти май. Непосредствено преди празниците "Енерго Про" няма да прекъсва електрозахранването на клиенти, пропуснали да заплатят в срок сметката си за електроенергия, уверяват от компанията.

Дежурните каси за плащане на тока на 3-и на ще работят с обичайното съботно работно време, а на 5 май от 9.00 ч. до 13:00 ч. Адресът е площад „Средец“ №1.

Източник: Енерго-Про
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари