Има арестуван за смъртта на певеца Денис Теофиков

21
"На този етап работим по няколко версии", лаконични бяха от полицията
"На този етап работим по няколко версии", лаконични бяха от полицията

Вече има арестуван човек за мистериозната смърт на младия фолкпевец Денис Теофиков

Това съобщи Lupa.bg , позовавайки се на свой източник в МВР. Още в неделя сутринта е бил задържан 21-годишният Анжел Танков, който е бил приятел на полетелия от 7-и етаж изпълнител. Той е оставен за постоянно в ареста във вторник, след като първоначалната му мярка е била удължена.

"На този етап работим по няколко версии", лаконични бяха от полицията и отказаха да предоставят допълнителни подробности за ареста на Танков, но потвърдиха за задържането му.

Според  източника на информацията, Анжел Танков е бил задържан с мотив, че в апартамента, в който той живее в "Цариградски комплес" в столичния квартал "Дружба" и от който е полетял от високо певеца Денис Теофиков, е открита дрога. Полицаите са намерили 1 грам кокаин, около 2 грама амфетамини, както и 18 топчета тревиста маса, която при полевия тест е реагирала на марихуна.

Младият мъж се държал неадекватно, очевидно под влияние на наркотици. Станало ясно, че родителите му са собствениците на апартамента, в който е станал инцидента. 21-годишният Анжел живеел там и редовно правел безпаметни партита. Някои дори смятат, че е дилър на наркотици.

Денис Теофиков е бил близък приятел на младежа. Той е отишъл в дома му в събота вечерта заедно с приятелката си, с която се скарват. Не е ясно кое е довело до скачането му от 7-ия етаж. Появи се и версия, че младата звезда на фолка може и да е блъснат от високо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари