Илияна Йотова: Готви се заговор срещу българската държавност

3
По безпрецедентен начин са замесени имената на водещи европейски политици, заяви Йотова
По безпрецедентен начин са замесени имената на водещи европейски политици, заяви Йотова Снимка: Фейсбук

По безпрецедентен начин са замесени имената на водещи европейски политици, заяви Йотова

"Вярвах, в това, което Мария Габриел и акад. Николай Денков говориха, че се мисли за стабилно правителство. Големият отсъстващ са българските граждани - не се говори за бюджет, за доходи, за инфлация. Много внимателно трябва да бъдат анализирани посланията на Кирил Петков и Асен Василев. Прави чест на г-н Денков, че не се намесва в този разговор", коментира вицепрезидента Илияна Йотова, предава БНТ.

По думите ѝ се готви заговор срещу българската държавност на всякакви нива - във вътрешнополитически и външнополитически план.

"По безпрецедентен начин са замесени имената на водещи европейски политици, нищо добро не чака България, подобен опит да бъдат дискредитирани институциите, чрез замесването на председателите на Европейската комисия и Европейския съвет, със заобикалнето на европейските правила и закони, няма как да не бъде отбелязано. Колкото консолидирана е българската позиция, толкова по-добре. Такива частни разговори, както казва г-н Петков дъжд от телефонни обаждания, никога не завършват с нищо добро", допълни Илияна Йотова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    2
    да
    Кирливият фатмак-руски шпион рублен радеф, известен още като мунчо, извършва държавна измяна в полза на неприятелска държава откакто търкащите билетчета олигофрени на минимална го направиха пРезидент.
  • -4
    1
    Може пък...
    .....да има пръст ,този който е над теб ,,Радеффф,,.....и да не иска ,,не нестабилно правителство ,а изобщо правителство,,
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари