Володимир Зеленски: Ще проведа задълбочени разговори с Денков и Радев

0
Украинският президент вече е в България
Украинският президент вече е в България Снимка: Фейсбук

Украинският президент вече е в България

Президентът на Украйна Володимир Зеленски е пристигнал в България и ще проведе разговори с министър-председателя Николай Денков и президента Румен Радев, предава NOVA.

Ще проведа задълбочени преговори с премиера Николай Денков, ще се срещна с президента Румен Радев, правителствени служители, парламентаристи, политици, журналисти. Отбранителна подкрепа, евроатлантическа интеграция на Украйна, среща на НАТО, гаранции за сигурност и прилагане на Формулата на мира“, написа той в Twitter.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    на наркоманския боклук
    пожелавам му да умре бавно наркоманския боклук
  • 2
    2
    ...
    Дано Румбата Радев го постави на място. Все пак е военен професионалист а зельо е един гол клоун, виртуозен актьор дори и на токчета и способен да си придадеде всякакви тежести но с нулева покритие.
  • -2
    1
    Ванка с танка
    Здравейте, другари русофили. Фърлих Мерцедеса и купих Москвич. Истинска руска кола. Вдига 100. С хромирани жанти. Гори само 14/100 градско, но мисля да му сложа газова уредба. За съжаление ще трябва да го карам с американски газ на 90 ст., вместо с руски на 1,50. Сега не внасят от истинския руски газ и ни пробутват евтино американско менте. Иначе, като зареждам бензин от Лукойл, винаги плащам вместо по 2,50 по 5 лв., защото така е по братски. По целия свят хората ни мислят нас, българските русофили, за идиоти и двулични лицемери. Не е вярно. Ето, хвърлям Мерцедеса и подкарвам Москвича. Ние, русофилите, много искаме да ползваме само руски стоки, но няма. Ползваме германски автомобили, италиански дрехи, френска козметика, американски айфони и компютри, просто защото няма руски. Но ние ползваме американския интернет, за да плюем през него Америката, мммдааа. Ползваме само западни стоки, за да ни мислят за много успели и така нормалните хора си викат "еййй, тия русофили хич не са прости, я да станем и ний русофили" Ако имаше руски стоки, щяхме да ги ползваме. Но няма. Защо няма, не знам. Ето, има Москвич, фърлям мерцедеса. Мисля да предложа и на другаря Костадин Костадинов да направи същото, както и на всеки истински русофил. Мерцедеса - на скрап. Мдааа...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари