Илиян Василев: Връх на злоба и човеконенавист е правителството да закрива НОЩ

1
Борисов, със закриването на НОЩ като консултативен орган само признавате неговата абсурдност, безсилието си и омразата към българския народ, защото в момента хиляди българи се заразяват и търсят медицинска помощ
Борисов, със закриването на НОЩ като консултативен орган само признавате неговата абсурдност, безсилието си и омразата към българския народ, защото в момента хиляди българи се заразяват и търсят медицинска помощ Снимка: БГНЕС / Архив

Връх на злоба, човеконенавист и подлост е в първия ден на новия парламента правителството да закрива Националния Оперативен Щаб, като че ли пандемията е въпрос на партийна целесъобразност

 Много приказки се изприказваха за това че това са най-добрите професионалисти, едва ли не спасители на нацията. Оказаха се - обслужващ Борисов персонал.

Господин Борисов, много сте жалък, а от днес сте и криещ се от отговорност криминално проявено лице.

То бива бива озлобление от падането ви на власт, но отговорността на вашето правителство никой не е отменял. До избирането на ново.

Всяка смърт, всеки провал е на ваша сметка - вие СТЕ изпълнителната власт. Ако си мислите, че можете да накажете с КОВИД и смърт гласоподавателите, защото ви свалиха се лъжете жестоко.

Със закриването на НОЩ като консултативен орган само признавате неговата абсурдност, безсилието си и омразата към българския народ, защото в момента хиляди българи се заразяват и търсят медицинска помощ. Тече и ваксинационна кампания, която има нужда от лидерство.

В същност завършвате логично на бунището на историята - при слабите и страхливи лидери. Тепърва ще разбирате значението на пословицата - можете да си вземате отпуск, може да бягате, но не можете да се скриете.

Пеевски успешно ви прехвърли титлата на най-бягащия от отговорност политик.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари