Илиян Василев: Стефан Янев не защитава националния ни интерес

1
Румен Радев е истинският господар на Янев - той защитаваше и ставленика на Газпром у нас Николай Павлов
Румен Радев е истинският господар на Янев - той защитаваше и ставленика на Газпром у нас Николай Павлов Снимка: БГНЕС / Архив

Сега ясно ли ви е, какви служебни правителства сме имали и какви са покровителите на Стефан Янев, които защитаваха ръководството на Булгаргаз?

Особено смешно е, когато Янев се самоопределя като защитник на "националния интерес", който сам той си дефинира. Така опакован в националното знаме, става непогрешим, но само в собствените си очи. А истината, че постави България в абсурдно положение да бъде чужд сред своите и да не и вярват.

Последната му декларация за незаменимост само потвърждава, че трябва да бъде незабавно сменен, защото е в опасен асинхрон и със събитията и именно с националния ни интерес, разбран като максимално усилване на националните ни сигурност.

Дори само странната му битка /само вижте нивото му мислене/ да не наричаме войната с истинското и име, защото Путин не бил използвал тази дума, го разкрива като неспособен на самостоятелна преценка човек, камо ли на такъв който може да дефинира национален интерес, след като живее в някакъв паралелен свят.

Къде точно тук е интереса на България, че няма да наричаме нещата с истинското им име, да отказваме да виждаме руската заплаха, когато дори Германия напусна политика от 77 години и започна да се въоръжава и да изпраща военна помощ на Украйна.

Кой точно е избрал Янев на този пост, кой е гласувал за него? Защото е от квотата на президента, на която той няма право.

Румен Радев е истинският господар на Янев - той защитаваше и ставленика на Газпром у нас Николай Павлов.

Янев бе против военно-техническа помощ за Украйна, нали?

Янев бе против разполагането на части на НАТО у нас за да ни пазят, тоест той съзнателно искаше да останем незащитени от Русия.

Опасността от Радев остава, независимо дали ще бъде сменен Янев.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    darkaveng
    Илиянчо, баце, скоро и твоят ред, подлого фащ-ка, ще дойде! Запомни го!
  • 10
    2
    Разбира се, че
    Интересът на България е на първо място! Подкрепям Стефан Янев, този умен човек! Учил е за военен, а не като харвардският дрисльо, който даже не е ходил в казарма!
  • -3
    1
    любопитен
    А къде работят децата на Стефан Янев, или поне едното от тях? Имам предвид дъщеря му. За сина му знаем, че работи в Бъгарския енергиен холдинг, назначен на 18 април 2017 година, по времето когато той е служебен вицепремиер и министър на отбраната в най-първия кабинет на Румен Радев. Как да бъде човекът против Русия и Газпром. Така се защитава националния интерес. Или може би дъщеря му е напуснала и няма конфликт на интереси?? Напишете го тогава
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари