Илиян Василев: Искам президента да погледне тази снимка, да се срещне с Петков и да се разберат като мъже!

37
Нека Радев си спомни за Борисов, за цялото това задкулисие и да определи ролята си - на партньор или опонент на правителството
Нека Радев си спомни за Борисов, за цялото това задкулисие и да определи ролята си - на партньор или опонент на правителството

Искам президента да погледне тази снимка и да определи по-нататъшното си отношение към кабинета. Кой е основният враг и дали е станал по-силен или по-слаб от неговото разграничение от Кирил Петков?

Неизбежно ще има различия, те са естествени за институциите, за това има разделение на властите, за да се балансират.

Но опитите за патронизиране на правителството са нелепи, особено в този им вид.

Много по-добре е да се опитват да се разберат като действат като партньори, а не подчинени.

По темата Булгаргаз президентът определено греши, защитата на бившия вече шеф от Румен Овчаров го доказва. По темата РСМ той самият има изгода от по-отворената политика на Петков, която обаче има червени линии.

Още веднъж да погледне снимката с Пеевски, да си спомни за Борисов, за цялото това задкулисие и да определи ролята си - на партньор или опонент на правителството.

Очаквам от него - да излезе с публична декларация и да подкрепи промените и усилията на това правителство, защото с непремерените си критики насърчи и Пеевски и Борисов, и откриха тотална атака срещу правителството. И следващия път да се срещне с Петков и да се разберат като мъже. Но да приеме, че ще има различия и трябва да уважи правото на изпълнителната власт да взема решения, които може и да не се харесат на Дондуков 2.

Ако искаше да управлява България - да беше станал министър председател. Но е президент с важни пълномощия, но в тях не влиза управлението на страната, а балансирането ѝ.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    7777777
    Господа управляващи ако не беше ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ , Петков и Василев щяха да ги познават само най - близките им приятели , благодарение на ПРЕЗИДЕНТА ТЕ СТАНАХА ХОРА управляващи на негов ГРЪБ , осъзнайте се промянковци И НЕ ПЛЮЙТЕ РЪКАТА КОЯТО ВИ Е ДАЛА ХЛЯБА, особено след днешната далавера с продажбата на газ , защото на пролет с летящата инфлация ще излетите и ВИЕ за КАНАДА ДА ПРАВИТЕ ТОРТИ !!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари