Илиян Василев: Борисов се готви да управлява с Делян Добрев

0
Бойко Борисов очевидно е нервен
Бойко Борисов очевидно е нервен Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов очевидно е нервен

Добре е разбира се, да си оставиш опциите отворени за следващата седмица, още повече, че тя ще бъде бурна и Гешев ще произведе новини, които ще засегнат някои от участващите. Борисов очевидно е нервен. НО, хваленето на Мария Габриел, дори да бъде с цел поддържане на интригата е свръхрисково. То е ясно и на децата, че тя е предложена на Борисов и след това промотирана като "доброто ченге" в ГЕРБ на двамата лидери на ПП, но Петков върви по тънък лед.

Няма идея, колко бързо може да се стопи подкрепата за него и Асен и да минат в небитието. Компромис с Борисов, който е истинското лице на Мария Габриел, ще го приключи като политик, още преди следващите избори.

Вярвам, че просто маневрира, но за всеки случай.

Все пак Борисов се готви да управлява с Делян Добрев?!

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    проблемът е ясен
    Първите две политически сили имат реално доверието на 9-10% от избирателите! Друг е въпросът, че останалите дето не отидоха да гласуват вдигат най-голяма джабула!
  • 4
    7
    до Ташанко
    Няма първа политическа сила с тези резултати от изборите. С 69 броя кви 5 лева? Проблема, Ташко е очеваден.
  • -3
    6
    ташунко
    на забравилите припомням - ГЕРБ първа политическа сила, ще управлява баце с когото си иска. Проблем?
  • 2
    5
    абе Гатьо,
    Това е известно от години, провери си го сам в сайта на комисията по досиетата например! Иво Инджев да речем, сам се е натискал да става агент, че ДС да го прати да учи в Москва! Какво, не ти е приятно да следваш такива, а?!? И вярно, руските служби са намесени, щото тези са работили и за тях! Кофти работа, а?!?
  • -2
    4
    Гатьо
    Ти дето ги пишеш тези глупости от къде ги знаеш значи че си сътрудник на ДС и руските служби. Обикновено това ви е стил на работа колко рублички взе доносник противен
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари