Кирил Петков: Връщаме папката на президента празна

0
Въобще не се молим, искахме да си спазим думата
Въобще не се молим, искахме да си спазим думата Снимка: bTV

Въобще не се молим, искахме да си спазим думата

„С чиста съвест ще върнем папката празна“, каза в интервю за предаването „Тази сутрин“ по bTV Кирил Петков, съпредседател на „Продължаваме промяната“ във връзка с втория мандат за редовен кабинет.

Президентът Румен Радев ще връчи днес следобед папката с мандата на ПП-ДБ, след като вчера парламентът гласува отказа на Мария Габриел да стане премиер и да състави правителство с първия мандат.

По думите на Петков папката ще взема премиерът в оставка Николай Денков, а на връчването ще присъстват всички лидери на партиите в ПП-ДБ.

„Последният опит да си спазим уговорката и да покажем, че държавата няма да я хвърлим в хаос, беше отхвърлена от ГЕРБ“, коментира той.

Той припомни, че от ПП-ДБ предложиха вчера на ГЕРБ да предложат премиер за втория мандат и заедно да го изпълнят.

„Въобще не се молим – единственото нещо, което се опитахме да направим, е да покажем какво означава да си спазиш думата и да направиш нещо с чувство за дълг. Направихме го и получихме поредната щуротия от 7 страници, измислени текстове от ГЕРБ“, каза ще съпредседателят на ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    До mischi
    Цял Русе разбра, че Пенчо спечели защото ГЕРБ го подкрепиха, иначе беше загубил.
  • 2
    4
    До mischi
    Ама много просто кумуноидно тролче си, дето крадеш псевдоними! Само си признаваш, че си безполово джендърче, докато mischi многократно е писала от женски пол! Как може да сте толкова ПРОСТИ, бекапейските тролчета жалки! _)_
  • 2
    3
    mischi
    Най-накрая се наиграха! Дано се отървем от тях! Не съм много оптимист, като си спомня как в Русе всички казваха, че с Пенчо е свършено, и никой няма да гласува за него, а след изборите - голяма изненада - само БСП-арите са отишли да гласуват и пак му се радваме на глупостите! Дано не се повтори същото и с парламентарните избори!
  • 13
    2
    до 1
    Закъснял е за Канада, трябва да ходи в Белене!
  • 13
    1
    Хаха
    Дебил. Марш в канада
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари