30 души пострадаха на парад в Германия

0
Част от ранените са били транспортирани за лечение със самолет
Част от ранените са били транспортирани за лечение със самолет Снимка: БГНЕС

Част от ранените са били транспортирани за лечение със самолет

При инцидент с преобръщане на ремарке в Югозападна Германия днес са ранени 30 души, 10 от които сериозно, съобщи полицията, предаде Асошиейтед прес.

Според ДПА произшествието е станало близо до град Фрайбург. Полицията съобщава, че то е станала в село Кандерн и че са били изпратени спасителни хеликоптери, включително и такива от съседна Швейцария, както и голям брой спасителни и полицейски сили, предава БТА.

Местните вестници съобщават, че произшествието е станало около 13:00 ч., когато ремаркето, което е било теглено от селскостопанска машина, се е преобърнало.

В съобщенията се казва, че хората в ремаркето са празнували Първи май, който се отбелязва в много страни в чест на правата на работниците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари