Идея как да се борим с Ерата на Фаст Фууд

0
Ще Ви очакваме на нашите фермерски пазари от 15.11.2014 год. ВСЯКА СЪБОТА !
Ще Ви очакваме на нашите фермерски пазари от 15.11.2014 год. ВСЯКА СЪБОТА !

"Общински пазари" ЕООД-Русе организира първия по рода си в града ни ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР, на който биопроизводители, фермери и представители на органично здрава храна ще представят своята продукция. На фермерския пазар ще откриете богато разнообразие на здравословна и хармонична храна като студенопресовани масла, различен вид тахан; био леща, боб, билки; биволски месни и млечни деликатеси; вина и сокове от арония; козе сирене и кисело мляко; натурални сокове от ябълка, круша и праскова; хляб; домашни ястия.

На първия ни фермерски пазар наши специални гости ще са доброволците на КАРИТАС, които ще са предизвикателство и филтър на потребността от живот в хармония !
За специалната атмосфера и дух на празничното откриване на първия ни фермерски пазар, ще се погрижат учениците от НУИ "Проф. Веселин Стоянов", както и музиканти от Общински детски център за култура и изкуство-гр.Русе.

Предвиден е и благотворителен базар, чрез който ще покажем как се борим с Ерата на Фаст Фууд и ще заявим грижа за храненето на нашите деца!

Ще Ви очакваме на нашите фермерски пазари от 15.11.2014 год. ВСЯКА СЪБОТА !

Бъдете с нас - ЗДРАВА ХРАНА ЗА ЗДРАВ ДУХ В ЗДРАВО ТЯЛО !

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари