Хванаха няколко младежи с наркотици в квартал "Дружба"

0
Младежите били паркирали пред блок 2 с автомобил "Ауди"
Младежите били паркирали пред блок 2 с автомобил "Ауди"

Служители на ОДМВР – Русе са установили наркотици в жилището на 21-годишен мъж от Русе.

Това е станало при действия на полицаите, проведени на 19 януари. При претърсване в дома на 26-годишния, са установени марихуана, амфетамин и розови таблетки. Престои изясняване на точните количества и състав на откритите вещества. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление и е докладван в прокуратурата. 26-годишният е бил задържан за срок до 24 часа в МВР.

На 19 януари около 00:40 часа наряд на групата за охрана на обществения ред от Първо РУ, при обход в русенския квартал „Дружба“, е извършил проверка на лек автомобил с марка „Ауди“, който бил паркирал до бл. №2.

В колата са се намирали трима младежи от Русе – единият на 19 г., а другите двама на 20 г. В хода на полицейските действия е установено, че единият /20 г./ от тях държи у себе си над 4 грама зелена тревна маса, електронна везна и гриндер. Полеви наркотест на тревата е дал положителен резултат за „марихуана“.

В друг от младежите /20 г./ са установени амфетамини и метаамфетамини, с тегло около 10 гр., а при последвалите процесуално следствени действия - претърсване и изземване в дома му са намерени и иззети около 40 гр. суха зелена тревна маса, реагираща на "марихуана".

По случая е образувано досъдебно производство в Първо РУ, работата по изясняването му продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари