Хонорарите на актьорите от "Междузвездни войни"

0
Едва ли е изненада, че Харисън Форд е лидер в класацията
Едва ли е изненада, че Харисън Форд е лидер в класацията

Филмът на годината, ( ако съдим по интереса на аудиторията) с лекота ще премине границата от $1 милиард приходи, тъй като повече от половината до тази цел е постигната и то само в рамките на една седмица.

Финансовият въпрос няма как да не засегне мнозина и да се поинтересуваме за възнаграждението, което са получили част от главните действащи лица във филма, пише TheMainline

Едва ли е изненада, че Харисън Форд е лидер в класацията и въпреки това не е 100% ясно с колко е набъбнала банковата му сметка. Слуховете са, че Хан Соло е взел нещо между $10 и $20 милиона. Дори да сметнем, че е взел нещо около долната граница, Форд все пак е доста по-добре обезщетен в сравнение с главните герои от „Силата се пробужда“ – Джон Бойега и Дейзи Ридли. Бойега е прибрал около $100 000, а красивата британка с нещо като $300 000.

Причините за нещо подобно са обясними, защото младите и недоказани актьори подлежат на замяна, в случай че двете страни не се договорят, докато евентуалната липса на Форд в ролята на Хан Соло би нанесла огромни щети върху сценария на целия филм.

Добрата новина за всички е, че при преизпълване на целите от финансово естествено, започва вече и истинската печалба за актьорите, които получават дял от всеки един продаден билет за кино или фенски артикул с марката на „Междузвездни войни“.

Източник: TheMainline
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари