Холивудска актриса надебеля, за да стане известна

0

Холивудската комедийна актриса Ребел Уилсън призна, че докато колежките ѝ се опитват да отслабнат и да поддържат тонизирани тела, тя се стреми да трупа излишни килограми.

До тук се стига, защото за себе си тя се убеждава, че пищната фигура е ключът към известността, пише Woman.bg.

Тя проумява това, след като по време на първия си скеч публиката се превива от смях на шегите на нейна колежка. Ребел е категорична, че дамата е имала същия стил на игра и поведение като нейния и двете са били еднакво талантливи, но видимо другата е по-харесвана. Първоначално Уилсън не може да разбере, защо колежката ѝ е по-харесвана, но после проумява, че това се дължи на  килограмите ѝ.

"Помислих си, че на това момиче скечовете му се получават много по-добре от моите и реших, че е така защото е по-дебела и има за какво да се самоиронизира, а не защото е по-талантлива от мен", с усмивка признава комедиантката.

Звездата, позната като дебеланата Ейми от "Перфектният ритъм", дори споделя, че когато не е заета с работа, смъква килограми, и то с минимални усилия. "Фигурата ми е преимущество, не недостатък, както си мислят повечето хора. Вижте, станах по-дебела и кариерата ми потръгна", смее се още актрисата, като със сериозна нотка обяснява, че наистина привлекателните хора се справят доста по-зле с комедията.

"Не знам защо – просто не си представям, че публиката ще се смее на човек с перфектна външност. Някак по-естествено за нея е, когато отпред излиза индивид, чиито недостатъци са очевидни", допълва още Уилсън.

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари