Хитър, ама все пак е Банкя скуул

2
Бойко Борисов направи серия от грешки, което показва че не е лидер за криза
Бойко Борисов направи серия от грешки, което показва че не е лидер за криза Снимка: БГНЕС/архив

В желанието си да угоди на всички, което е етикетът на неговото управление, той договаря някакъв среден път, и тъкмо в крайната права до изборите ББ направи серия от грешки, което показва че не е лидер за криза

Отвори всичко, което е негово лично решение, не на щаба. Дискредитира смокиновия си лист, НОЩ, който отвличаше вниманието от неговата роля и отговорност.

Кунчев постоянно повтаря, че е преждевременно и опасно. Сега ще следите броят на заразените и вълната на повишаването им. Тъкмо за деня на изборите. Разбира се новините за заразените ще минат на заден план, както и щабистите.

Вождът може да си говори каквото си иска, но стресът на обществото е неминуем и неговата лична отговорност е видима.

Вероятно е разчитал на ваксините като "покриваща" тема, но и там се получава фал, тъй като ваксини няма, пък и темпът на ваксинация нито може да промени факта на последното място в ЕС, нито пък да успокои ръста при заразените.

На пръв поглед нелогично, защо се стреля в крака?. Единственото обяснение е че разчита паниката и страхът при поредната вълна преди изборите да намали избирателната активност и да разколебае желаещите за гласуват. Или да изиграе някаква героична сценка на ББ Спасителя в последния момент.

Имам новина за него - да прочете закона за непредвидените последствия - активността ще бъде висока, именно защото усилията за намаляването са толкова прозрачни.

И ще се получи наслагване на негативи за него - недоволни от липсата на ред и ваксини, от премахването на ограниченията и ръста при новозаразените и при починалите /те са скачени съдове/ и протестен вот.

Хитър, хитър, ама колко да е хитър. Банкя скуул.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари