Група "Сигнал" закри празника на Две могили

0

Късно снощи бе кулминацията на честванията по случай седмицата на община Две могили

Сред гостите на събитието беше и заместник областният управител Детелина Ачева. „Уверявам Ви, че в лицето на Областна администрация – Русе ще продължите да срещате необходимата подкрепа при реализирането на политики, гарантиращи просперитет и напредък на населените места в района. Заедно показахме, че можем да решаваме проблеми и да реализираме различни инициативи, които да носят позитиви за обществото. Вярвам, че с общи усилия можем да преодолеем предизвикателствата на деня и да градим модерния облик на региона си“, каза тя. Заместник областният управител Детелина Ачева поздрави кмета Божидар Борисов.

Богатата празнична програма през вчерашния ден включваше детско парти с Камен Гърков и награждаване на близо 30 ученици от общината за постигнати високи успехи в сферата на образованието, спорта и културата през изминалата година.

Състоя се и церемония по удостояване със званието „Почетен гражданин на Две могили“. Тази година то бе връчено посмъртно на ставрофорен иконом Райко Славов Питропски за дългогодишната си обществено полезна дейност за Две могили и общината и постиженията в областта на религиозното дело и култура на района. Почетният знак получи неговата дъщеря Иваничка Маджарова.

Празничната седмица беше закрита от концерт на група „Сигнал“ на площад „Филип Тотю“. Групата изпълни едни от най-емблематичните си песни като „Може би“, „Любов“, „Сбогом“, „Да те жадувам“, „Горски слънца“ и още куп други свои произведения, любими на малки и големи.

Сред гостите на събитието бяха заместник-председателят на Общинския съвет в Две могили Соня Неделчева-Нечева, представители на местната и държавна власт, както и кметове и заместник-кметове от съседни населени места.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари