Група "Аналгин" огласява "Дунав рок фест" в Русе

0

В навечерието на July Morning, от 18:00 ч., в Русе ще се проведе тазгодишното издание на "Дунав рок фест". Той ще се проведе на 30 юни, на Кея и в него ще вземат участие няколко групи, сред които и Егоист /свири в стил Hard Rock/Alternative/, а нейни членове са Габриела Иванова – вокали, Мартин Хърлечанов – Китара, Христо Боянов – бас, и Пламена Пейкова – барабани.

Групата изпълнява кавъри на класически рок хитове, както и авторски парчета.  Друга група, която ще вземе участие, е Hammer Dance в състав Станислава Семова – вокали, Златко Златев – Китара, Илиян Трифонов – кийборд, Йордан Мандов – бас китара, и Христомир Петров – ударни, които ще се изявят в стил Hard Rock. 

Познатите на русенци Old Guns ще са в състав Иван Ненов – вокали, Дидо Максимов – соло китара, Димитър Митев – китара, Илиян Венков – бас китара, и Манук Манукян, в стил Hard&Heavy Rock.

Група Anekdot ще е в състав Божидар Дочев – бас китара и вокали, Боян Дочев – китара и вокали, Цветан Томов – китара и вокали, и Николай Николаев – барабани ще представят авторски песни в стил „Heavy Progresive Metal“.

Специалните гости на вечерта ще бъдат група Аналгин с вокалист Звезди Керемедчиев. Организатори на събитието са Сдружение "Вдъхновение" и Общински младежки дом - Русе и се осъществява с финансовата подкрепа на общинска фондация „Русе – град на свободния дух“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари