Груба грешка е да изрежеш другия премиер от снимката, катастрофа, края на света!

3
Да, пиарът трябва да бъде поставен в ъгъла с коленца върху бобени зърна. Но и няколко тояги на голо само ще са му от полза, пише с ирония Николай Слатински
Да, пиарът трябва да бъде поставен в ъгъла с коленца върху бобени зърна. Но и няколко тояги на голо само ще са му от полза, пише с ирония Николай Слатински

Да, грешка, груба грешка е да изрежеш другия премиер от снимката! Няма спор!!

Близо е до края на света.

Просто е катастрофа.

Направо срива системата за национална сигурност.

Буквално взривява международната политика в глобален, континентален и регионален мащаб.

Да, пиарът трябва да бъде поставен в ъгъла с коленца върху бобени зърна. Но и няколко тояги на голо само ще са му от полза.

Кирил Петков изряза Ковачевски от снимка с Антъни Блинкен

Далеч по-безобидно е премиерът ти да е за присмех в Брюксел;

да си разказват евролидерите вицове, в които той да е главен герой;

да се чудят другите премиери и президенти на лошото му възпитание и простотиите във фамилиарниченето;

да не може той да разбере за какво се говори на Европейския съвет;

да си цъка по телефона, умирайки от скука при жизнено важни дебати; и

да похърква при слово на председателя на Европейската комисия.

Ама тогава наши медии мълчат като мисирки и кудкудякат като кокошки пред петел герест, златоперест, необикновен и неустоим.

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    русенец
    Николайчо, седесарчето ми, ако само това беше изсрал Кирчо бърборкото - паметник да му вдигнем. Само, че това е поредното му лайно и човек започва да се пита това недоразумение какво точно е учил в Харвард, дали не е бил в някой факултет за хора със специални ментални нужди? Между другото, Николайчо, нещо удобно премълчаваш за срещата на нашичкият с президента на Руанда, отговорен за геноцид, за избиване на почти 1 милион от собственото си население, който Кирчо даде като пример за борбата с корупцията! Даже се изфука, че въпросният диктатор го е похвалил. Николайчо, Николайчо, не е проблем изрязаният македонски лидер, проблемът е, че Кирчо няма място на такива снимки!
  • 3
    2
    Един
    Слатински, става дума за двама по своему смешни индивиди. Никой не отрича това. Но защо ти самият не се погледнеш, само един поглед отстрани си хвърли и дано прозреш, че ти също си един смешник, отреждащ си ролята на постоянен съдник на другите Помним те от ВСУ каква мижитурка червена беше и будеше смях в студенти и преподаватели.
  • 6
    1
    любопитен
    Не съдете Петков, явно накраю той проумя, че няма държава Македония, така че не е изрязъл някакъв премиер, а свой съгражданин /български де, не канадски/. Така, че не е виновен нашия премиер. Отдавна говорих, че линията София - Скопие е вътрешна, само дето я слагат като международна. Ама те в Харвард не държат на детайла, държат на общото, глобалното, затова той това е и научил. Това да не е Хумболт университет или Хайделберг, да държат на детайла, точността и акуратността. Това е ХАРВАРД!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари