Гроздан Караджов: Асен Василев беше скрит премиер, но ГЕРБ иска да има собствен

0
Това правителство ще остане в историята като несвършило никаква работа, коментира той
Това правителство ще остане в историята като несвършило никаква работа, коментира той Видео: NOVA

Това правителство ще остане в историята като несвършило никаква работа, коментира той

"Сглобката" беше голяма лъжа, която сега поражда неудобство как да преминем към истината. Асен Василев беше скрит премиер, но под формата на министър на финансите. Николай Денков е само физиономия за екраните. ГЕРБ обаче иска собствен министър-председател. Василев в момента се явява „ябълката на раздора”. Според мен ще го преглътнат и правителство ще има. Това заяви Гроздан Караджов от "Има такъв народ" в студиото на "Денят на живо" по NOVA.

"Това е една коалиция, в която ПП иска да консумира властта на 100%. Изнервени преди изтичането на деветмесечието, от партията изсипаха меморандум. Заплашиха ГЕРБ и ДПС, че ще започнат критиките за корупция. Те се разкарват по коридорите прегърнати и ухилени, нищо общо със сериозните лица пред екраните", смята той.

По думите му ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ си делят властта по непочтен начин. "Това правителство ще остане в историята като несвършило никаква работа. Нито една стотинка не е дошла по Плана за възстановяване и устойчивост. Също така и нито един европроект не е задвижен, имаше стартирани грешно, по които бяха отменени обществените поръчки", обясни Караджов.

Като бивш регионален министър, той коментира и темите от сектора. "ЕК е разрешила да се строи трасето на АМ "Струма" от Кулата към София, за да се защитят интересите на Гърция. Това е важно за тяхната страна заради километричните опашки от тирове. Пристанището в Солун бълва милиони тонове всеки месец. Те не могат да се движат, задръстват Гърция, която иска да ги евакуира през нашата магистрала. Този вариант е половината от това, което искаме, другата е пътят в дефилето да бъде реновиран".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари