Гришо опитал да надвие Надал с магия?

0
Димитров положи всички усилия и дори трябваше да прескача мрежата, но не успя да надвие Надал
Димитров положи всички усилия и дори трябваше да прескача мрежата, но не успя да надвие Надал

Григор Димитров опитал магия, за да запише първа победа в кариерата срещу испанската суперзвезда Рафаел Надал.

Двамата се срещнаха във II кръг на турнира в Базел. За седми пореден път испанецът спечели. Срещата протече в три сета, но в крайна сметка Рафа триумфира след 6:4, 4:6, 6:3.

Димитров започна много силно и в трите сета. Той направи пробив и изглежда сякаш контролираше играта. Хасковлията беше подготвил психологическо оръжие преди срещата. За пръв път той демонстрира в своя арсенал запазената марка на Надал - форхенд с брутален топспин. Ударът изненада на няколко пъти бившия лидер в световната ранглиста, пише България днес.

Двамата показаха освен това и завидни футболни умения с малките тенис топки. Гришо прати с шут кълбето към Рафа, който без проблеми с пета спря топката и я прати на своята ракета. Малко по-късно в мача разиграването беше повторено, но в обратен ред.
Още един трик разсея допълнително Надал. Още в началото на срещата камерите показаха как левичарят реди традиционно своите шишенца с течности. За изненада на всички зрители в залата същото нещо направи и Гришо. Жестът не беше подминат и от тенис коментаторите

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари