Гриша Ганчев свали над 10 килограма след запора на сметките му

0
Босът на "Литекс" свалил 10 килограма само за месец
Босът на "Литекс" свалил 10 килограма само за месец

Гриша Ганчев легна болен, научи „Всеки ден". В последно време босът на футболния отбор „Литекс" е бил засичан няколко пъти в частна столична клиника, от която си тръгвал с куп документация под мишница. В Ловеч от месеци твърдят, че бизнесменът има здравословни проблеми, а доказателство за тях било рязкото отслабване. Само за един месец Ганчев е свалил над 10 килограма от теглото си, без промяна в режима на хранене. Според запознати заради това, че голяма част от сметките му са запорирани от НАП, както и акциите му в „Литекс моторс", той се е влошил.

На 2 април двама публични изпълнители от приходната агенция са блокирали 109 бона от активите на „Терексим". Дружеството е основен акционер в „Литекс моторс" на Ганчев. Става въпрос за предстоящи взимания, които НАП е трябвало да гарантира, разясниха експерти пред „Всеки ден". Запорите допълнително са влошили здравословното състояние на бившия борец и той редовно забравял да се храни от нерви. 

Иначе Ганчев е известен със страстта си към тренировките, като освен да тича, често се появявал и на плувния басейн, докато наскоро не спрял да го прави. Бързо губел мускулна маса, а според запознати и ценни мазнини. Говори се, че още след избухването на т.нар. „Захарна афера", при която бяха задържани той и синът му, Ганчев е започнал да се оплаква от здравословни грижи. Тази година той реши да затвори захарните си заводи и да остане само с предприятието за автомобилно производство в родния му град.

„Не мога да издържа на дъмпинга от другите рафинерии", оплакал се пред близки босът малко преди да хлопне кепенците на заводите в Бургас, Девня, Долна Митрополия и Русе. Собственикът на „Литекс комерс" е решил да разпродаде всички активи и до края на годината поне в две от предприятията да припечели достатъчно пари от старото желязо, в което ще се превърнат. В последните години заводите за захар не бележеха добри печалби за шефа на „Литекс".

Наскоро Ганчев споделил пред близки, че не се чувства добре и скоро можел да излезе в заслужен отдих, като замине в екзотична страна поне за 1 месец, стига здравословното му състояние да позволявало това. Не е ясно от какво е болен той, но изпитите му скули и нездравият жълтеникав тен на кожата в последно време сочат за проблеми с черния дроб или застрашително възпалила се жлъчка, която обикновено води до хирургическа намеса. 

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари