Григор Димитров е на полуфинал в Шанхай

0
Гришо спечели 1/4-финала в два сета
Гришо спечели 1/4-финала в два сета Снимка: Григор Димитров / Facebook

Гришо спечели 1/4-финала в два сета

След грандиозния успех срещу Карлос Алкарас, Григор Димитров отстреля на Мастърса в Шанхай и Николас Джари - 7:6(2), 6:4.

Хасковлията ще играе на пети полуфинал за сезона, а неговият съперник ще се определи от сблъсъка между Андрей Рубльов и Юго Умбер. Двубоят им започва в 15:00 ч. днес, пише bTV.

До днес българинът нямаше успех в два мача на клей срещу чилийския си съперник, но сега бе безпогрешен.

На 1/4-финал присъства и легендарният швейцарец Роджър Федерер. Организаторите на Мастърса готвят специална церемония, на която да почетат носителя на 20 титли от турнири от Големия шлем.

ФедЕкс има две титли в Шанхай - през 2014 и 2017 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари