Гръцките власти задържаха над 302 000 яйца от България

0
Яйцата са били за атинското предградие Глифада, остров Кос и Ретимно на остров Крит
Яйцата са били за атинското предградие Глифада, остров Кос и Ретимно на остров Крит

Причината е, че по-голямата част от яйцата не са били маркирани

Главната дирекция по финансови престъпления в Гърция възпря вноса на 302 400 яйца от България, които е трябвало да бъдат продадени за консумация на гръцкия пазар за Великден, предаде гръцката медия „Нафтемпорики“. Причината е, че по-голямата част от яйцата не са били маркирани.

В сътрудничество с гръцката полиция и с гръцката Дирекция по ветеринарно обществено здраве към Министерството на аграрното развитие и храните товарът е бил иззет от ветеринарната служба на Беотия, Южна Гърция, за да бъде извършен допълнителен контрол и разследване на товара с непълна маркировка.

Конфискуваното количество яйца е с произход от България и е трябвало да бъдат доставени в атинското предградие Глифада, на остров Кос и в Ретимно на остров Крит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари