Говори майката на Борислав, задържан за убийството на съпругата си

3
Във фаталната вечер Силва отишла в квартирата на сина си и неговата съпруга, за да му помогне да си изнесе вещите
Във фаталната вечер Силва отишла в квартирата на сина си и неговата съпруга, за да му помогне да си изнесе вещите Видео: bTV

Варненският апелативен съд остави за постоянно в ареста 41-годишния Борислав Николов, обвинен в убийството на съпругата си Кремена.

Силва Ангелова  твърди, че е отишла в квартирата на сина си и неговата съпруга около час след скандала между двамата, за да му помогне да си изнесе вещите.

"Взехме дрехите. Тя през цялото време беше толкова агресивна към мен. Посрещна ме в коридора на квартирата. През цялото време ми говореше, че не съм желана в тази къща”, разказа жената, предава bTV.

Силва Ангелова свидетелства, че Кремена имала само малка рана на горната устна.

"Имаше кръв на горната устна под ноздрите. Но това не значи, че е в безпомощност, след като разговаря с мен. Ние тръгнахме, тя блъсна външната врата и се заключи", каза още майката на Борислав.

Заключението на експертите е, че Кремена е починала заради масивен кръвоизлив в мозъка.

"Кремена беше абсолютно адекватна. Заклевам ви се в най-святото – в сина си. Защото казаха, че едва ли не аз съм я прескочила и съм излязла", каза още Силва.

Тя твърди, че със сина си се завърнала в своя апартамент около 21.20 ч. във фаталната вечер, а впоследствие Кремена му се обадила по телефона. Майката на Борислав разказва, че синът й е прекарал вечерта при нея.

"На 25-и сутринта правя си кафе, направих и на него. Тогава той ми каза – цяла нощ е звъняла от чужд телефон", споделя Силва Ангелова.

Тя допълва, че не знае друг път сина й да е посягал на своята съпруга. Разбрала за бракоразводното дело едва десетина дни преди фаталната вечер, а пред нея никога не било имало конфликти между двамата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари