Готови ли са курортите ни по Черноморието да посрещнат туристите?

1
99% от хотелските бази по Южното Черноморие тази година ще отворят за Великден
99% от хотелските бази по Южното Черноморие тази година ще отворят за Великден Видео: NOVA

99% от хотелските бази по Южното Черноморие тази година ще отворят за Великден

Малко повече от месец остава до пристигането на първите туристи по родното Черноморие. Заради късния Великден тази година, от бранша по Южното Черноморие са готови да посрещат гости в хотелите си по-рано, предава NOVA. Напомнят, че до края на март, все още можем да се възползваме от офертите за ранни записвания, които ще ни спестят пари от предвидените средства за почивка тази година.

Добрата новина е, че драстично поскъпване на пакетите за почивка по Южното Черноморие няма да има. Поне това уверяват хотелиерите и обясняват, че цените ще са на миналогодишните нива, а там, където все пак ще има увеличение, то ще е с не повече от 5 %. Тази година първите туристи в Бургаски регион се очаква да пристигнат към края на април от Великобритания, а по-сериозен интерес към курортите ни се очаква за Великден, когато хотелите традиционно посрещат румънски и български гости.

99% от хотелските бази по Южното Черноморие тази година ще отворят за Великден. Празничните почивни дни ще поставят началото на новия туристически сезон. Целият бранш очаква спокоен и добър сезон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Никога повече на БГ...
    ИМА ЛИ ОЩЕ БАЛЪЦИ И АГНЕТА ЗА СТРИГАНЕ, КОИТО ЩЕ ОТИДАТ НА БЪЛГАРСКОТО КАФЯВОМОРИЕ ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари