Горя кола в град Бяла

0
Лекият автомобил се е подпалил поради техническа неизправност /снимката е илюстративна/
Лекият автомобил се е подпалил поради техническа неизправност /снимката е илюстративна/

Лекият автомобил се е подпалил поради техническа неизправност

През изминалите почивни дни дежурните екипи на пожарната са реагирали на 6 сигнала.

В събота, между 11:54 и 12:17 часа, екип от РСПБЗН – Бяла е гасил запалване в лек автомобил, възникнало заради техническа неизправност на адрес в гр. Бяла.

От 15:40 до 16:30 часа, същия ден, екип от Втора РСПБЗН е изпратен на сигнал за запалени сухи треви на адрес в с. Червена вода, където собственикът на имота е горил сухи треви в метален варел, но е изгубил контрол над горенето и са се запалили около 25 кв.м. сухи треви около варела в двора.

Вечерта в събота, между 19:34 и 20:04 часа, екип от РСПБЗН – Ветово е посетил адрес в гр. Глоджево, заради паднало дърво на пътно платно. Дървото е било нарязано и отстранено от екипа.

В неделя, за времето от 14:18 до 14:40 ч., един екип от РСПБЗН - Ветово е посетил адрес в гр. Ветово, заради възникнало тлеене в кабел на ел. табло.

В 19:51 часа екип от Втора РСПБЗН е премахнал дърво, паднало върху пътното платно при втория разклон за гр. Мартен на пътя Русе – Силистра.

Тази сутрин екип от ССОД – Русе е оказал съдействие на екип от ЦСМП на адрес на ул. Доростол в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари