Дим от камион на куриерска фирма вдигна на крак огнеборците в Русе

1
Пожарникари се отзоваха на сигнали за дим, излизащ от камион, пожар в сметище и комбайн в Русенско
Пожарникари се отзоваха на сигнали за дим, излизащ от камион, пожар в сметище и комбайн в Русенско

Пожарникари се отзоваха на сигнали за дим, излизащ от камион, пожар в сметище и комбайн в Русенско

Три сигнала за произшествия са наложили намесата на екипите на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (РДПБЗН) – Русе през изтеклото денонощие, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

Късо съединение в камион

За времето от 08:32 до 08:58 ч. служители от Първа районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" (РСПБЗН) са изпратени на адрес на булевард "Трети март" в Русе, заради сигнал за излизащ дим от камион. Произшествието е възникнало пред офис на куриерска фирма. Установено е, че е станало късо съединение, заради техническа неизправност в падащ борд на камион, превозващ пратки. Служители на фирмата са използвали прахови пожарогасители и няма нанесени щети по камиона и товара.

Горящи отпадъци в Сливо поле

От 09:25 до 10:45 ч. екип на РСПБЗН – Сливо поле е реагирал на сигнал за горящи отпадъци на адрес в град Сливо поле - улица "Георги Мамарчев". Пожарът, възникнал в нерегламентирано сметище на площ около 500 кв. м., е ликвидиран без щети.

Гасиха комбайн в Индустриалния парк

В 09:54 два противопожарни автомобила и служители на Втора РСПБЗН са изпратени на сигнал за излизащ дим в района на фирма в Индустриалния парк в Русе. Огнеборците са установили, че по време на рязане за скрап е възникнало горене в кабината на комбайн. При инцидента не са пострадали хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари