Гонка в Русе след кражба на гориво от бензиностанция "Еко"

1
Застигнатите бегълци са спрели до бл. "Гергана" и започнали да тичат, но ... / Снимката е илюстративна
Застигнатите бегълци са спрели до бл. "Гергана" и започнали да тичат, но ... / Снимката е илюстративна

За среднощна гонка в Русе след кражба на гориво от бензиностанция "Еко", съобщиха от ОД на МВР Русе.

На 17.07.2017 г. около 23:10 часа във Второ РУ се е явил 45-годишен мъж, придружаван от две лица, чиято самоличност е била установена в районното управление като  Г.В. на 22 г. и К.Д. също на 22 години, двамата от гр. Русе.

Изяснено било, че същата нощ около 22:30 - 23:00 часа К.Д., придружаван от Г.В и още двама, неустановени към момента, са заредили дизелово гориво за 20 лева в зелен лек автомобил „Рено Клио“ на бензиностанция "Еко", намираща се на бул. "България" в Русе. След зареждането колата веднага е напуснала бензиностанцията, без да е извършено плащане. Свидетели на случката, които са се намирали по това време на бензиностанцията, са последвали реното с друг автомобил, опитвайки се да го спрат да избяга.

Застигнатите бегълци са спрели колата до бл. "Гергана" в кв. "Здравец Изток", след което са я изоставили и тръгнали да тичат. На ул. "Рига" обаче Г.В. и К.Д. били пресрещнати от 45-годишния мъж който ги заловил и отвел във Второ РУ. В същото време свидетелите, които са застигнали и спрели реното до блок „Гергана“ са сигнализирали на свой ред във Второ РУ, за изоставената там кола. При последвалия оглед на лекия автомобил „Рено“ полицейските служители са установили, че под регистрационните табели, поставени на колата се намират други трайно закрепени табели.

Случаят е документиран от разследващ полицай, започнато е бързо производство. Работата по изясняването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари