Гонка с полицията в Бяла завърши с катастрофа

0
„Мерцедес“ се заби в бетонна ограда на къща, шофьорът - пиян и дрогиран
„Мерцедес“ се заби в бетонна ограда на къща, шофьорът - пиян и дрогиран Снимка: архив

„Мерцедес“ се заби в бетонна ограда на къща

На 26 януари около 17:40 ч. екип на районното управление в града е забелязал автомобил с марка „Мерцедес“ да се движи с висока скорост в централната част на населеното място. Служителите на реда са подали светлинен и звуков сигнал на водача, но той не се е подчинил и не е спрял, а се е опитал да избяга от проверката, като е продължил движението си по улиците. Полицейският наряд е последвал колата, която е установена катастрофирала в бетонна ограда на частен имот.

При последвалата проверка е станало ясно, че превозното средство се управлява от 58-годишен мъж от с. Долна студена, като на полицаите направило впечатление, че той се държи видимо неадекватно и агресивно. Извършени са му проби с технически средства за употреба на алкохол и на наркотици, които са дали положителни резултати.

Водачът е бил придружен до медицинско заведение, където е дал проби за изследване. Случаят е документиран и предаден на разследващ полицай, започнато е досъдебно производство по описа на РУ – Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари