Гонка с 220 км/час завърши с челна катастрофа в столицата

1

Гонка завърши с катастрофа късно снощи в София.

Два скъпи автомобила са се състезавали по столичния булевард "Черни връх". Гонката завършва с челен удар в насрещното с трети автомобил, който е помлян.

Шофьорът на отнесения автомобил е оцелял като по чудо. На място е пристигнала полиция. От МВР заявиха за Bulgaria ON AIR, че няма задържани, а катастрофата е категоризирана като леко ПТП, защото няма пострадали.

Шофьорът, предизвикал инцидента, сам е качил видеа от гонката в социалните мрежи. На едно от тях се вижда, че вдига скоростта си до 220 км/ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    русенец
    Да живее родната пътна полЮция! Бах мааму, ама с тест за пълна дебилност ли ги назначават в КАТ?! Ха дано следващият движещ се с 220 удари катажия или семейството му, да удари прокурор или съдия! Изобщо да удари и убия някой от тези боклуци, които превърнаха улиците и пътищата на Булгаристан в АД! Тази нощ пред КАТ - Русе отново имаше гонки.
  • 4
    5
    Възмутена
    Поредните "семерджиевци" и поредните представители на властта, подчинени на дядо му. Докато ВСИЧКИ такива корумпирани синьодрешковци от най-ниско до най-високо ниво не бъдат отстранени от Системата и съдени, няма да има оправия!!!
  • 1
    4
    Гошо куче лошо
    След като максимално допустимата скорост в България е 140 км/ч, защо се произвеждат (и продават) автомобили, които могат много бързо и многократно да я превишат !??! Само по себе си това е парадокс.
  • 11
    3
    Vcbh
    Скъпи автомобили,на тъпи,прости шофьори!!! Поредни тъпанари, с незнайно как спечелени пари за скъпи автомобили. Такива трябва да се унищожават още като малки,за да не се стига до това,като големи !!!!!⁰
  • 13
    2
    Е, ми така ...
    Когато се смесят трите съставки - хазарт и бензин в кръвта с природната простотия, налице е този резултат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари