Годишен хороскоп за 2024 година

7
Какво ни вещаят звездите за новата година
Какво ни вещаят звездите за новата година

Какво ни вещаят звездите за новата година

Овен

Изразходвайте финансите си разумно и с грижата на добър стопанин. Не е желателно да взимате ипотечни кредити и да влагате големи суми в криптовалута.
През пролетта, когато Слънцето е във вашия знак, ще са ви необходими последователност и търпение.

За получаване на по-престижна или по-доходна длъжност можете да мислите в началото на лятото. Професионалните отношения ще са доста обтегнати през август.

През втората половина от годината е подходящо да инвестирате в собственото си образование, личностно развитие и в пътешествия, ако ги предпочитате.
Следвайте максимата за добрия стопанин, който никога не съхранява всичките си яйца в една кошница и разпределете финансовите си наличности в повече от един депозит или друг вид ценности (метали, акции, антиквариат, предмети на изкуството).

През есента може да настъпят падежите на някои задължения, подгответе си нужните средства предварително.

Телец

В началото на годината ще се натъкнете на някои затруднения при уреждане на имотни и материални въпроси.

Не прекалявайте с разходите, въздържайте се от каквито и да било инвестиции, не давайте пари назаем и проверявайте по няколко пъти изпълнението на финансовите операции, за да не преведете средства в погрешна сметка или няколко пъти да платите едно и също.

Професионален напредък може да отбележите след втората половина на февруари до края на април или след това през декември.
Задължително отделяйте част от приходите си за резерв. Ще са ви необходими в края на есента.

През май, юни, края на септември и началото на октомври е възможно да намерите допълнителна работа, допълнителни източници на приход, да получите премия, бонус, участие в международен проект или да придобиете някакъв вид имущество. При всички случаи ще има от какво да сте доволни, защото ще стабилизирате позициите и ще разширите сферата си на влияние.

Близнаци

Едно от неоспоримите ви преимущества, „ключът“, с който ще отворите всички врати е нестандартното ви мислене, умението да общувате, широкият размах, с който работите. С каквото и да се заемете, около вас винаги ще има солидна група от надеждни сътрудници, с чиято помощ да стартирате и изпълните проектите си.

Не прекалявайте с инициативата в периодите, когато Меркурий, вашият управител, е в ретроградно движение. За предпочитане е в такива моменти да намалите комуникацията.

След като Юпитер навлезе във вашия знак е подходящо да вложите усилия в личностното си развитие. Действително, ще се наложи за известно време да напуснете зоната на собствения си комфорт, но пък ще дадете недвусмислени доказателства за способностите си. Поддържайте равномерно темпо на работа, за да разполагате с време за корекции, ако се наложи да правите такива.

През последните месеци на годината не давайте пари назаем. Ще ви ги върнат, няма да претърпите загуби, но ще навредят на отношенията.

Рак

В началото на годината помислете за собствения си уют. Успеете ли да подредите ежедневието си удобно, ще си осигурите висока работоспособност, емоционално спокойствие и творчески растеж.

През втората половина на годината би било полезно да инвестирате в обучение, да попълните липсващите ви знания или пък да усвоите ново, непрактикувано към момента умение, към което имате интерес. Рано или късно ще получите приходи от направеното вложение.

Нивото на приходите ви ще зависи от желанието да осъществите идеите си и готовността да овладеете емоциите. Старайте се да реагирате гъвкаво на непрекъснато променящата се ситуация.

Не драматизирайте неуспехите. Те са неизбежна част от житейската реалност. Предназначени са за проверка на човешките способности и воля.
През последните месеци на годината може да се появят пасивни източници на доход. Реагирайте своевременно, помислете как бихте могли да ги използвате, за да не съжалявате за пропуснатия шанс.

Лъв

Една от сложните задачи за предстоящата година ще е да стабилизирате материалното си състояние. Приходите ще са епизодични за разлика от разходите, които ще са сравнително постоянни, а на моменти дори сериозни.

Положителен ефект ще окаже присъствието на Меркурий, Венера и Марс във вашия знак. Те ще се намират там в различни периоди от годината, но Меркурий ще подобри уменията ви за общуване, Венера ще повиши магнетизма ви, а Марс ще ви подтикне към решителни действия.

В такива моменти ще можете да се справите със сложни въпроси, защото ще се окаже, че се намирате на точното място в точния момент и в обкръжението ви са точно хората, на които можете да разчитате безусловно.

Ще осъществите поне едно свое заветно желание като например да направите пътешествие до непознато място.

Не прекалявайте с инвестициите и ако се налага да работите с различни валути, следете внимателно курсовете им.

За предпочитане е да не взимате заеми и кредити, но ако все пак е неотложно, погасявайте ги с равномерни вноски. Всяко изоставане може да ви вкара в „дългова спирала“, от която много трудно ще се измъкнете.

Дева

Основно правило, към което е желателно да се придържате през цялата година е да довършвате започнатото. Действайки последователно и с равномерно темпо, ще успеете да разгърнете максимално творческия си потенциал.

Още в началото на годината ще получите висока оценка за направеното в предишния период. Реагирайте сдържано, защото успехите ви може да предизвикат пристъпи на завист у колегите.

Каквото и да се случи, не позволявайте да ви въвличат в интриги и не вярвайте на обещания за бързо забогатяване. Стабилни ще са само приходите, които получавате от труда си.

Професионалните постижения ще са впечатляващи през август. Тогава не е изключено да промените и позицията си.

През септември и октомври ще разполагате с удобни варианти за скъпи покупки. Направете го, само ако разполагате с налични средства. Не взимайте и не давайте пари назаем, условията ще подлежат на промяна и ще се окажат неизгодни.

Зимният период ще е малко по-сложен, защото ще е трудно да създадете баланс между задълженията и предпочитанията си. За да си осигурите разнообразие, бихте могли да пробвате уменията си в нещо ново, стига да не е свързано с прекален риск.

Везни

Няколко са критичните моменти, за които трябва да внимавате през тази година.

Не си позволявайте да харчите повече от наличностите си и преглеждайте старателно условията на всички договори, които възнамерявате да подпишете.

Съветвайте се с квалифициран специалист, ако става дума за юридически казуси.

Аналитичните ви способности ще са силни. Ако имате намерение да променяте работата или характера на бизнеса си, то първо започнете с повишаване на знанията. Използвайте наличните възможности за придобиване и усвояване на най-новата информация във вашата област.

Не предприемайте кардинални промени в каквато и да било сфера през март и април.

В средата на лятото е възможно да получите допълнителни финансови постъпления или материални придобивки.

В периода на затъмненията е много вероятно да усетите леко влошаване на физическото и психическото си състояние. Ще е за кратко и няма да е опасно.

Скорпион

Не е желателно да предприемате промени в професионалния и работния си статус в началото на годината. Изчакайте поне до април, когато ситуацията ще е по-благоприятна за подобни трансформации.

Допълнителни финансови постъпления може да получите през януари и октомври. Първите ще бъдат резултат от проект, довършен предишната година.

Уреждайте материалните си въпроси изключително прецизно в периода на затъмненията. Ако не разполагате с достатъчно надеждна информация и имате възможност да ги отложите, по-добре го направете.

Инвестирайте, само ако сте убедени в стабилността на условията и не очаквате драстични промени по време на инвестиционния период.
От съществено значение е да разпределяте ресурсите си правилно, да балансирате приходите и разходите и да поддържате коректни отношения с колегите и шефовете.

В края на годината е възможно да получите допълнителни приходи, с които да можете да си позволите отдавна мечтано пътешествие.

Стрелец

Годината започва с ретрограден Меркурий, който се намира във вашия знак. Убедителна подсказка, че ще се наложи да се върнете към някой от старите си планове. Вероятно ще си спомните желание, което не сте постигнали и най-после ще се заемете с осъществяването му.

Финансовото ви положение ще е без особена промяна. Интересното е, че ще получите допълнителни парични постъпления не от обичайната позната работа, а от занимания, които ви доставят удоволствие и ви дават възможност да разгърнете фантазията си.

През пролетта предстоят промени, които не сте обмисляли, но ще ви дойдат точно навреме. Ще можете да се освободите от нещо старо, изчерпало съдържанието си и да обновите ежедневието по предпочитан начин.

Финансовата ви стабилност зависи от навременното погасяване на съществуващите задължения. Не взимайте заеми, ако имате дори минимално съмнение, че ще се затрудните с изплащането им.

Заделяйте резерви, които при подходящи условия бихте могли да инвестирате в собствен бизнес.

Изпълнявайте задълженията си старателно и не се натоварвайте със задачи, за които евентуално не биха ви стигнали силите.

Козирог

Истинско удоволствие ви доставя работа, изискваща старание, постоянство и отговорност и през цялата година ще имате точно такива ангажименти. Сатурн, вашият управител, въздейства на поведението и ви прави прекалено задълбочени, на моменти излишно строги, но пък винаги целенасочени и последователни.

В началото на годината ще получите висока оценка за постигнатото до момента.

През април и август бихте могли да предприемете промени, засягащи местоживеенето или фирмата, в която работите.

Материалното ви положение ще е стабилно, ще успеете да изплатите дълговете си, дори да заделите запаси.

През ноември е възможно да осъществите видим професионален напредък или да разширите бизнеса си. Не се заемайте с нови проекти обаче. За тях ще е подходящ периодът след Зимното Слънцестоене.

Водолей

Навлизането на Плутон във вашия знак може да предизвика силно желание да смените работата си, да участвате в някакво екстремно занимание или още по-лошо, да похарчите всичките си спестявания. В такива моменти е желателно да споделяте ексцентричните си хрумвания с близките или с някого, чието мнение не бихте пренебрегнали. Поне докато Уран не премине в директно движение, не е желателно да рискувате.

В началото на февруари е възможно да стартирате нов проект, който ако успеете да довършите до края на март, ще ви осигури допълнителни доходи в периода юли-август.

В случай, че сте си наумили да сменяте работата си, би могло да се случи след август до края на годината.

През първото полугодие се постарайте да сте максимално икономични и да заделите запаси, колкото и сложно да ви се струва. Ще можете да ги използвате в две направления през летните месеци – за повишаване на образованието си и за пътешествия, ако ги предпочитате.

Видим напредък ще постигнат представителите на вашия знак, работещи в сферата на медицината, механиката, строителството и юридическите науки.

Ориентирайте фантазията си към дейности, които ви доставят удоволствие. Ще се изненадате от собствения си потенциал.

Риби

Предстои един нееднозначен и доста динамичен период. Усилията, положени в предишните години, ще дадат очакваните резултати.

Ще се повиши самоувереността ви, ще се променят интересите, а може би някое от новите ви хобита ще се окаже подходящ източник на допълнителни доходи.

Първите видими промени ще се случат още в началото на годината, до края на март. Много е вероятно да сключите изгодни договори със задгранични партньори, да ви изпратят на интересна командировка, която ще е свързана и с повишаване на приходите.

Ще разполагате с подходящи условия за прекратяване на дейности, които отдавна не ви носят нито удоволствие, нито приходи.

Не приемайте съмнителни оферти, необезпечени с гаранции и предполагащи финансов риск.

Частичното Лунно затъмнение ще постави началото на нов жизнен цикъл за представителите на вашия знак.

Ще получите крайните резултати от дейности, в които сте вложили много усилия и капацитет, ще можете да оформите нови дългосрочни и перспективни сделки, с други думи казано, ще пожънете онова, което сте посели.

Опитайте се да разгърнете максимално талантите си, оценявайки обективно възможностите. Ще повишите и популярността, и доходите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари