Гласуваме за промяна, промяна, душа

1
Искаме да се промени – да има канализации, да има детски площадки, да има работа, да се асфалтират улиците – това очакваме
Искаме да се промени – да има канализации, да има детски площадки, да има работа, да се асфалтират улиците – това очакваме Снимка: Булфото / Архив

Промяна, промяна, душа. Промяна да има у тая държава.

Така гласоподавател от столичния квартал "Факултета" се обръща към репортера на "Хоризонт", отишъл да провери има ли купен вот на балотажа за местните избори.

"Надяваме се да има по-добър живот – не за нас, за децата ни'', казва друг мъж, вече гласувал. Казва още, че гласуването му отнело 10 минути.

"Искаме да се промени – да има канализации, да има детски площадки, да има работа, да се асфалтират улиците – това очакваме'', споделя и друг жител на ромския квартал.

„Това си е редовно тука. Има голямо желание за гласуване. Аз съм за четвърти път председател тука и винаги е така. До момента са минали 300 човека само в тази секция – номер 64, която е и инвалидна секция“, разказва Борис Алексиев на въпрос дали е имало голямо струпване в избирателните секции.

Така било и на първия тур – струпване сутринта, а след това почти никой, припомня председателят на комисията. По думите му всеки бърза да гласува и да отиде да си върши работата, а ''за 20 лева няма да дойде никой''.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари