Геро: Не пазя диети, но тренирам зверски!

0

Зуека от Испания: И без мен "Капките" са номер 1!

"Това е положението, свалих 10 кг и още продължавам, чувствам се в превъзходна форма, а и храната намалих."

Това сподели Герасим Георгиев-Геро, който вече е минал в по-малък размер костюм и се готви за началото на "Като две капки вода" като водещ заедно с Димитър Рачков, предава България днес.

"Трябва да си увелича издръжливостта, а то няма как да стане, ако не започна да спортувам. Тази пандемия за мен беше като стартова треска за отслабване, взех се в ръце и вече съм друг", пошегува се Геро. 47-годишният актьор ходи на фитнес по три пъти на ден, като не спазва строга диета, а тренира "зверски" по думите му. "Спазвам баланс, колкото изям, толкова гледам да сваля. И ми се получава по този начин. Пробвам ли с диета, не става", категоричен е Геро, който всъщност не е напълнял вследствие на апетит, а на стрес, след като преживява катастрофа преди години. "Забравил съм го това, но дълго време не успях да се справя с килограмите, подувах се", казва Геро.

Чаровният водещ отново ще бъде в тандем с Митко Рачков в "Капките". "Връщам се за юбилея на "Капките", но пак ще си ида наесен в моето шоу. Засега няма планове за спиране", каза Рачков по повод слуховете, че от края на годината вече няма да го има "Забраненото шоу на Рачков", тъй като било много скъпо за производство. "С Геро се знаем от години, двамата сме добър тандем, вече репетираме и ни се получават нещата", категоричен е Рачков. В шоуто вече се знаят имената на двама от участниците - Руслан Мъйнов и Моньо Монев. "Ще има и изненади, да следят хората", с недомлъвка сподели Геро, като каза, че Зуека много ще му липсва.

"Да не ме мислят мен, и на мен атмосферата ще ми липсва, но и да не съм там, те пак ще са номер едно", каза Зуека от Испания и пожела успех на колегите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Ангел Руменов
    Румене, Румене...Ангелов.Ти определено по ги разбираш актьорските майсторства, явно не съм на твоето ниво.Но от моето си виждам един набеден халтураджия в лицето на Рачков, който се е впил като кърлеж и смуче ли смуче парици, доде му се връзват. Ама за мен не е никакъв артист, а по-скоро нещо подобно на шоумена Слави Трифонов.Колкото до злобичката, може и да си я имам,вероятно заради такъв тип паразити като твоя супер артист. Ха остани си със здраве!
  • -3
    2
    Румен Ангелов
    Хал хабер нямаш от актьорско майсторство!! Виж типичната български злобичка си я имаш, направо прелива!!
  • 2
    1
    Рачков - плеймейт мен-а
    Рачко Пръдлето е част от планът за опростачване на населението.Търчи като разюздан бик след младите девойки по рекламите, а всичките му пошли "смешки" са по-скоро тъпи и жалки. Геро по-добре да не партнира с този тепигьоз, защото е на друго ниво отвсякъде.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари