Германският посланик: Не е просто да се разбере политическия живот в България

1
Единственият път пред България е да има работещо правителство, каза  Кристоф Айххорн
Единственият път пред България е да има работещо правителство, каза Кристоф Айххорн Снимка: БНР

 

Единственият път пред България е да има работещо правителство

Това каза по повод предстоящите предсрочни парламентарни избори в България германският посланик у нас Н.Пр. Кристоф Айххорн, пред БНР. Кристоф Айххорн уточни, че от 70 години в Германия има коалиционно управление.

"Не е просто да се разбере политическия живот в България" - каза Кристоф Айхорн, и уточни: "Хората искат да имат едно стабилно правителство, което да има възможност да действа по съответния начин. Същото важи и за парламента. Те биха искали парламентът и правителството да поемат отговорност и след като някой се е кандидатирал за тези гласове и ги е получил, трябва да поеме отговорността, която му е възложена, след като той е избран".

"От 70 години в Германия имаме коалиционно управление. Част от отговорността е всеки да отстъпи, за да има работеща платформа", каза още Кристоф Айхорн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук