ГЕРБ сменили датата на изборите, заради лоша астрологична прогноза!?

0
Новата дата, 6 ноември, вещае победа за тях на изборите!
Новата дата, 6 ноември, вещае победа за тях на изборите!

Нова Луна вещае победа на президентските избори за ГЕРБ.

Тя ще е факт на 6 ноември - датата за вота, която обяви Цветан Цветанов. Първоначално избраният ден - 23 октомври, е бил сменен от управляващите заради лошата астрологична прогноза, твърдят астролози пред "Труд".

За да си гарантират втори мандат на „Дондуков“ 2, от ГЕРБ са потърсили консултация със специалисти по разчитане на звездите, след като веднъж вече се опариха от ретроградния Меркурий и преждевременно напуснаха парламента по време на първия си мандат.

На 6 ноември има нова Луна, докато при другата дата тя е намаляваща. Тогава не се случват много добри неща или се потвърждават старите. Новата луна е изключително важна. Освен това е дата на Скорпиона, а той излезе от лошите си аспекти. Това важи за хората Скорпиони, съответно и за датите. Към датата вървят няколко много хубави аспекта. Върви изключително хубав аспект на Нептун, огромен тригон. Върви добър аспект с Плутон“, разяснява астрологът Силва Дончева.

Денят ще е под влиянието на Скорпион, което ще им позволи задкулисни игри. „Скорпионът винаги дава повече възможност за задкулисие. Този знак управлява всичко тайно и всичко, което е невидимо“, казва специалистката и посочи, че във всички случаи датата 6-и е по-добра.

Към 23-ти аспектите бяха по-лоши. Тогава Слънцето току-що ще е влязло в Скорпион. Това означава, че за този ден има влияние и от Везни. Там е падащата Луна. Тогава човек и кола да си купи или да започне нова работа, при всички случаи ще направи издънка. Може и да не си загуби работата, но ще му вървят нещата трудно и бавно, дори и по-кратко“, посочва астрологът.

Добрите аспекти обаче няма да са в сила седмица по-късно за евентуалния балотаж. Тогава Луната ще започне да пада. Но според Дончева до втори тур няма да стигне, защото 6-и е силен ден и вещае победа за ГЕРБ.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари