ГЕРБ съди Бойко Рашков за 100 000 лева

0
Вътрешният министър даде показания като свидетел по делото за авансовите плащания на магистрала "Хемус"
Вътрешният министър даде показания като свидетел по делото за авансовите плащания на магистрала "Хемус" Снимка: БГНЕС

ПП ГЕРБ внесе в Софийски градски съд искова молба за 100 000 лв. срещу вътрешният министър Бойко Рашков във връзка с изявленията му за парите от магистрала „Хемус“.

Това съобщи Нова телевизия

Делото е образувано и разпределено на съдия докладчик.

По-рано Бойко Рашков даде показания като свидетел по делото за авансовите плащания на магистрала "Хемус". Според него между 30 и 40% от парите вместо за строителство са отивали към партия ГЕРБ.

От прокуратурата съобщиха, че по време на разпита свидетелят не е посочил конкретика и определил изказванията си пред националното радио като политически.

"Аз заявих на прокурора, че нямам доверие в прокуратурата и съм напълно убеден, че ако кажа конкретни факти, ако се задълбоча съвсем, тази информация, цялата, ще отиде към Борисов. А Борисов, нищо чудно в един момент да стане мишена на самата прокуратура", коментира Рашков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    До всички граждани на...
    Да съберем 100 000 лв. и да ги дадем на ГЕРБ.ЗАЩО ДА МЪЧАТ ЧОВЕКА? МОЛЯ ЗА ИНИЦИАТИВА: ДА ОТЪРВЕМ БОЙКО РАШКОВ ОТ ГЕРБЕРАСТИТЕ.ОБЯВЕТЕ СМЕТКА ИЛИ СМС КАМПАНИЯ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари